Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Április 20.

2010.04.20

 

Több kép a forgatásról ITT

 

Robert és Kirsten megérkeztek Londonba!

A magazinok állításaival ellentétben Rob és Kristen nem jegyezték el egymást… ennek ellenére a hírek szerint miután megérkeztek Londonba elmentek meglátogatni Rob szüleit, majd egy hotelban szálltak meg (A Stars magazin szerint hallani lehetett amint a szobájukból gitár zene hallatszik)
Pár napig biztosan nem fogják tudni elhagyni az országot, mivel a Izlandi vulkánkitörés miatt megbénult a repülőközlekedés…. Reméljük hasznosan töltik el ezt az időt ;)

 

Viszlát Budapest!!!

kristen stewart rob pattinson budapest 01

 

  kristen stewart rob pattinson budapest 03 kristen stewart rob pattinson budapest 04 kristen stewart rob pattinson budapest 02

 Kristen Stewart & Robert Pattinson: Viszlát Budapest

 

 

 

 

 Újra veszik az Eclipse jeleneteit!

Megerősített források szerint az Eclipse pár jelenetén még módósítani fognak, és a pletykákkal ellentétben nem forgatják teljesen újra őket. David Slade rendező és a stáb is Vancouverbe fog utazni három napra, hogy ezeket a munkákat elvégezzék. A pletykákkal ellentétben nincs szó a rét-jelenetről és a harci jelenetekről.

 

Rob és Kristen: Viszlát Budapest!

 Április 11-én este Rob és Kristen a budapesti reptéren voltak és elhagyták Magyaroszágot. Kristen azért látogatott hazánkba, hogy Robbal ünnepelhesse 20. születésnapját, amíg ő az új filmjét forgatta nálunk. Úgy néz ki, hogy Rob egyelőre nem tér vissza Pestre, hiszen a kéthetes forgatásnak elvileg vége. A távozásról képeken kívül egy amatőr videót is készítettek.


Kristen Stewart is Budapestre jött?

Újabb világsztárok érkeztek a Bel Ami budapesti forgatására. Uma Thurman tegnap landolt Bécsben, majd onnan kocsival hozták Pestre. Ami a Twilight rajongókat jobban izgatja az az, hogy úgy hírlik, Robert Pattinson szerelme Kristen Stewart is hazánkban tartózkodik. Erre bizonyíték néhány homályos felvétel, biztosat azonban még senki sem tud.

Tegnap az Egyetem téren forgatott a Bel Ami stábja. A produkció egy esküvői jelenetet vett fel, melyben Uma Thurman alakította Robert Pattinson menyasszonyát, akivel botrányos kapcsolatba keveredik a vásznon. A Kill Bill sztárja tegnap érkezett Budapestre, és egyből csatlakozott a stábhoz, és a rá váró rajongókat is kedvesen integetve fogadta.

 

Azonban a legtöbb várakozó a Twilight szépfiújára kíváncsi, főleg most, hogy a film helyszínén tartózkodó lakókocsiból ismerős arc bukkant fel. A felvétel amit az RTL Klub Fókusz szemfüles riporterei készítettek, nem zárja ki, hogy az a bizonyos barna hölgy Kristen Stewart. Rob nemrég ismerte el, hogy szoros szálak fűzik a filmben is szerelmét alakító színésznőhöz. A lánynak hamarosan születésnapja lesz, így egyre erősebb a gyanú, hogy azért utazott Robert után, hogy együtt ünnepelhessék a jeles eseményt. 

A leleplező videó itt: KATT

Kristen Stewart Budapesten ünnepel!

Kristen Stewart, az Alkonyat sztárja épp ma, április 8-án délután érkezett Budapestre, szerelméhez, Robert Pattinsonhoz.

Kristen Stewart Budapesten ünnepel!

Április 8. Budapest, Magyarország. Pattinson-őrület. Egy sötét autó. Egy lány.
Körülbelül ez történt ma délután Budapesten, mielőtt megtudták az emberek, hogy az a lány az autóban, nem más, mint az Alkonyat másik szupersztárja, Kristen Stewart. Kristen egyébként Robert Pattinson úr miatt repült Budapestre, egy különleges alkalomból: ugyanis holnap lesz Kristen születésnapja! Mégpedig a 20. Miután Rob és Kristen eltöltött egy kis időt egymással, Kristen visszament egy budapesti szállodába, Robert pedig legújabb fimje, a Bel Ami forgatására tért vissza. Nem tudni a meglepetésvendéd, Kristen, mennyi időt tölt Budapesten... Ezek után azon sem csodálkoznánk, ha egy szép nap a Lánc hídnál sétálgatva szembe jönne velünk Dakota Fanning, nem?
Egyébként érdekesség, hogy Uma Thurman is Budapesten időz. Hmm... budapesti sztártalálkozó.

 

 

 

Régebbi Hírek és Videók Robert Budapesti forgatásáról...KATT

 

 Rajongói miatt nem forgathatott Robert Pattinson!!

 

 

A hisztérikus magyar rajongók miatt lefújták a Bel ami szerdai forgatásait Budapesten: Robert Pattinson rajongói ugyanis ismerik a forgatás helyszineit, és folyamatosan zavarják a felvételeket.

 

VESZTESÉG - A Robert Pattinson- rajongók annyira zavarták a Bel Ami című film kültéri munkálatait, hogy a szerdai, Pollack Mihály térre tervezett jelenetek forgatását lefújták.

Rajongói miatt nem forgathat Pattinson
A Bel Ami főszereplőjét szerződése kötelezi arra, hogy tartsa magát távol a rajongóitól 

– Három-négymillió forint a kár. Sajnos minden információ kiszivárgott, és futótűzként terjed a rajongók között. Nem lehet velük beszélni, nem tartják tiszteletben a kéréseinket – mondta el egy stábtag. A hazai Pattinson-láz váratlanul érte az alkotókat, hiszen az anyagai okok mellett azért érkeztek Magyarországra, mert azt gondolták, itt nyugodtan dolgozhatnak.

– Minden színészt szerződés kötelez, hogy maradjon távol a rajongóktól, különben felbátorodnak. Pattinson amúgy is fél az autogramosztogatástól, a keddi városnéző körútján ki sem szállt a kocsiból, mert a vámpírfilmjei után már többször letámadták a tinilányok, meg akarták harapni – mesélte a bennfentes.