Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Augusztus 11.

2010.08.11

Új letöltések: KATT

 

Alkonyat

 

WttR Trailer!!

Íme Kristen legújabb filmjének, a Welcome to the Rileys-nek a trailere.

 

 

Miről szól?:

A Welcome to the Rileys megható és erőteljes filmdráma a reményről, amit időnként a legváratlanabb helyen talál meg az ember…
Doug és Lois Riley (James Gandolfini és Melissa Leo) egykor boldog és szerelmes család voltak, ám 9 éve elvesztették tinédzser lányukat, és azóta minden tönkrement. Agorafóbiás feleségét hátrahagyva Doug egy üzleti útra megy New Orleans-ba, ahol megismerkedik egy 17 éves, otthonról elszökött lánnyal (Kristen Stewart), és kettejük közt plátói kapcsolat veszi kezdetét. Eleinte úgy tűnik, ez lesz a vége Lois és Doug házasságának, ám váratlan módon épp ellenkezőjére fordul a dolog

 

 

Welcome to the Rileys

Film adatlap

Eredeti cím: Welcome to the Rileys
Bemutató (USA): 2010. október 1.
Magyar cím:
Magyar bemutató:
DVD megjelenés (HUN):
Blu-ray megjelenés (HUN):
Műfaj: Dráma
Rendező: Jake Scott
Forgatókönyvíró: Ken Hixon
Szereplők: James Gandolfini, Kristen Stewart, Melissa Leo
Filmstúdió: Samuel Goldwyn Films

 

Welcome to the Rileys film képek:


 

 

Megvan a Water for Elephants mozibemutatójának időpontja!A Box Office Mojo szerint a Fox stúdió végre kitűzte a WFE mozipremierjének hivatalos dátumát, amely 2011. április 15-e lett. Természetesen ez még nem a magyar bemutató időpontja, de reméljük, hogy jövő tavasszal már mi is megnézhetjük Rob következő alakítását (Jacob szerepében :] )

Én már kíváncsian várom, milyen lesz az eredetileg könyv formájában megírt történet, melyet egyik régebbi cikkünkben ismertettünk veletek.(kattints ide, ha még nem olvastál róla)

 

Vámpírnaplók

 

Stefan is változni fog

Rajongók tömegei mentek el a múlt hétvégi Comic Con-ra a Vampire Diaries miatt és most végre vannak új hírek Stefanről is happy Paul Wesley azt mondta az egyik E!Online-nak adott interjújában, hogy Stefan nagy változásokon fog keresztül menni a második évadban. A rajongók már korábban is tudták ezt, de az igazi okát ennek a változásnak nem...

Mi lenne tehát az oka? Stefan szíve össze fog törni, amikor megtudja, hogy Elena és Damon csókolóztak az első évad fináléjában. Megkérdezték Pault is Katherine visszatéréséről:
"Ez zűrös, eddig azt hitte, hogy szerelmes volt Katherine-be, ő az a személy, aki a halhatatlanságáért felelős. Nehéz ügy. Undorral vegyített érzelmekkel találkozik vele, mégis ugyanekkor érdeklődéssel is."

Jelentheti ez Katherine és Stefan kapcsolatát? És esetleg egy új Damon&Elena kapcsolatot? Nina Dobrev  azt mondta, hogy a második évadban "legalább egy Salvatore testvért meg fog csókolni". Ez érdekes, hisz Nina egyszerre játssza Katherinet és Elenát is...

 

The American Mall

 

Nina HSM-féle filmje (részlet)

Hát, ma igen csak kevés friss volt, valahogy semmi érdekesség nem történt ma/tegnap a VDsekkel... Mindegy, majd talán holnap cheeky
Ha minden igaz, holnap hozom a The American Mall című filmet Nina Dobrev főszereplésével. Tegnap már elkezdtem nézni, de igencsak lezsibbasztotta az agyam és nem bírtam sokáig XD Asszem' mindent elárul, hogy a filmet a HSM rendezője rendezte és kb. ugyanolyan zenék és táncikák is vannak benne... cheeky Itt egy kis ízelítő, eddig bírtam nézni és gondoltam felveszemNina és a másik főszereplő, Rob Mayes közös dalát cheeky Hát igen, ízlések és pofonok, de nekem nagyon nem jön be a dolog... cheeky

 

 

Nina Dobrev első alkoholos élménye

A Vámpírnaplók Elenája nemrég érte el a hivatalos felnőttkort, amit meg is ünnepelt. Duplán.
A Vámpírnaplók Elenája idén januárban töltötte be a 21-et és az amerikai törvények szerint csak most jött el az ideje, hogy megrendelje élete első alkoholos italát. Igaz, hogy Nina nagyon szépen tud nézni hatalmas Bambi-szemeivel, de bizonyára mindenki sejti, hogy „illegálisan” volt már némi köze a színésznőnek az italhoz. Mostantól viszont bármelyik bárban kikérheti jól megérdemelt mámorítóját, senki nem vonhatja felelősségre.

"Nagyon ritkán történik meg, hogy nem dolgozunk. Ha van egy kis szabadidőnk, akkor mozifilmeket nézünk, elmegyünk vacsorázni, de visszafogottak vagyunk. Igaz, amikor a születésnapom volt, kaptam egy autót a CW-től (amerikai televíziós csatorna), és elmehettem szórakozni a barátaimmal, megittam az első italomat Los Angelesben. A stábbal viszont repülőre ültünk és Las Vegasba mentünk, nincs is annál jobb, mint Vegasban ünnepelni a 21-et!"

Nina és a két dögös vámpírfivér, Paul Wesley és Ian Somerhalder Atlantában forgatja a Vámpírnaplókat, de az ifjú színésznőt cseppet sem zavarja, hogy távol van a családjától.

"Olyan vagyok, mint egy világjáró. Azóta utazom, mióta megszülettem és azóta lakom különböző országokban. Másfél év alatt háromszor költöztem, szóval az én otthonom ott van, ahol éppen lakom. Kialakítottam egy jó kis otthont Atlantában és van egy új családom, a kollégáim. Mi mindannyian szeretjük egymást és odafigyelünk egymásra." – tette hozzá Nina.

Interjú Chris Mollere-rel

Egy rajongói oldal féleség a Bite On This készített egy kiválló interjút Chris Mollere-rel, a TVD zenei felügyelőjével. Mollere fényt derít a munkájára, és hogyan választotta ki a zenéket a sorozathoz, és elmond egy-két történetet arról hogyan kerültek bele a zenék egyes jelenetekhez. Mellesleg az interjúból fény derült egy-két dologra.

- A hivatalos Vampire Diaries soundtrack majd október 12-én jelenik meg az EMI/Virgin kiadásával. A soundtrack tartalmazni fog egy válogatást az 1. és a 2. évadból.
- Nem tudott túl sokat mondani a végleges listáról, de rajta lesz a TVD Mix-en a "Stateless: Bloodstream" c. számá, ami a sorozatban debütált.
- Nem ejtett semilyen célzást, hogy milyen előadók lesznek a 2. évadban premier részében, mert ő már a zenét készítí hozzá. "Sok anyagot kértünk megy, hogy válaszoljon. Nem tudom, hogy ez lesz-e a legnagyobb dal-központú epizód."

 

Melegek a sorozatban

   

Meg kell hagyni, néha nagyon fura dolgok jutnak Kevin Willimson eszébe... cheeky A blastr.com cikke szerint Kevin szeretné, ha egy meleg szereplő kerülhetne a sorozatba. De ki lenne az?

Jeremy, Bonnie, Mett, Caroline, Jenna nem valószínű és persze Damon, Elena és Stefan sem lehetne, hisz akkor az egész   szerelmi háromszögnek annyi lenne. Ezért gondolja úgy a producer, hogy egy új szereplőt kell behozni majd a sorozatba.
"Azt akarom, hogy valaki csatlakozzon a sorozathoz, és oka és célja legyen, és hogy előre felé vigye a történetet, és ők annyira fontosak a történethez, hogy nélkülük nem is történnének meg a dolgok." - mondta Williamson július 28-án.

Egyébként Kevin Williamsonnak fontosak a meleg tinik a sorozaton kívül is, hisz a GLESN támogatója, ami meleg srácokkal és lányokkal foglalkozik.

És nem is vérfarkas lesz a meleg szereplő, ez nyilvánvaló. Olyan szereplőket sem fog erre a jellemre kényszeríteni, akiknek valami más dolgot is kell mutatniuk a sorozatban. Kevin Williamson most írogatja a vendégszereplők listáját is...
"Rengeteg szereplő fog jönni, de ebből sok a lány, és lehetnének lezbik, de őket szerelmi érdekeltséggel hozzuk be a sorozatba. Ha a kerék már mozgásban van, egyszerűen csak nehéz hozzáadni valakit, csak mert ezt szeretnéd."

A forrás szerint nem csak Kevin gondolja, hogy ez jó ötlet, hanem az egész sorozat támogatja a dolgot. Hát én nem tudom... igazából semmi bajom nincs a melegekkel, de egyetértek az egyik kommentelővel, aki azt mondta, hogy semmit sem KELL tenniük, ettől nem lesz nagyobb rajongótáboruk és ráadásul semmit sem kell bizonyítaniuk, hogy szeressük a VD-t. Ráadásul ezzel csak jobban eltérnének a könyvek vonalától és pont a napokban mondta Julie Plec, hogy mennyire követni fogják... De persze ez csak saját vélemény...

 

 

Julie Plec a szerelmi négyszögről beszélt  

001.jpg

*SPOILER ALERT!*
A gonosz vámpír Katherine, aki a Salvatore testvéreket szexi halhatatlan agyaraskákká változtatta, most visszatért Mystic Fallsba és kész zűrzavart kelteni. Julie Plec producer elmondta a TV Guide-nak adott interjújában, hogy miután a fiúk hamar felismerik valós kilétét - mert ugyebár volt az a kis kavarka, amikor Damon és Elena csókolóztak, de az tényleg Katherine volt! -, a szerelmi háromszögük még bonyolultabbá válik majd a közelgő új évadban.

Az új évadban Nina Dobrev két szerepet is fog egyszerre játszani - Elena és Katherine szerepét.
Plec: Nina az egyik legkedvesebb ember a világon és azzal szokott viccelődni, hogy Katherine a szombat esti Nina. A szombat esti Nina határozottan zsörtölődő, de semmi esetre sem gonosz, szarkavaró, szörnyű nőszemély. Nagy feladat számára, hogy egyszerre játssza az erkölcsközpontú és lelkes, könyörületes szereplőt és aztán az önimádó, önző, manipuláló, szemtelen, kacér lánykát.

Mi lesz ebben az évadban Katherine célja?
Plec: Alapvetően azon lesz majd, hogy a Stefan-Elena love sztori akadályba ütközzön. Szórakoztató lesz majd látni, ahogy Stefan és Katherine egymás ellenében játszanak. Nyilván vicces lesz majd Damot és Katherinet is látni, mert itt is sok történet van, de a szerelmi háromszögből négyszög lesz.

Mennyi időt vesz majd igénybe, hogy Stefan és Damon rájöjjenek, hogy ő nem Elena?
Plec: Az első epizód első 15 percében már mindketten tudni fogják. Damon rájön, hogy palira vették és Stefan szemtől szembe kerül Katherine-nel. A poén az lesz, ahogy Stefan reagál abban a pillanatban és ezzel szemben ahogy Damon reagál.

Az egész első évadot a Fonunder's Day (Alapítók Napja) felé vezettétek. Mi lesz a második évad körítése?
Plec: Amit szerettünk abban, amit a Founder's Day adott nekünk az az, hogy ez a kis város a nagy évfordulóját ünnepli és a hosszú íve a sorozatnak, hogy a történelem megismétli önmagát. Valami ilyesmit fogunk ebben az évben is csinálni, de még nem találtuk ki pontosan, hogy mit.

Mi jár azzal a döntéssel, hogy a vámpír Anna meghalt a fináléban?
Plec: Ez egy olyan dolog, hiszed vagy nem, amire Kein (Williamson) és én sosem gondoltunk hosszútávon. Úgy mutattuk be a szerepét, hogy tudtuk, hogy a távozása a legmélyebb hatású Jeremyn és Damonön lesz. Damonnél egy futó pillanatnyi emberséget jelentett - segíteni akart rajta. Határozottan tudtuk, hogy azért volt ott, hogy a szereplőnket egy új szintre segítse. Valós okból tettük.

Jeremy most nagyon belemerült a vámpírvilágba. Szóval mit várhatunk tőle ebben az évadban?
Plec: Nem mondjuk meg, hogy mi történik vele azon kívül, hogy "életben van". Ezt figyelmen kívül hagyva a legfontosabb dolog most Jeremy számára, hogy ennek a dolognak a másik oldalán sokkal mélyebb és sokkal de sokkal erősebb önérzete lesz. Meg fogja kérdezni, hogy mi dolga van ezen a világon. Mindez a hiány miatt: szülők, Vicki, Anna és aztán a vágy, hogy véget vessen a saját életének.