Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Augusztus 22.

2010.08.22

TCA

Ha még valaki erre járna ilyenkor, feltétlenül kattintson az alábbi linkre: LINK, ahol a Teen Choice Awards vörös szőnyeges felvonulását lehet élőben nézni. Magyar idő szerint fél 1-kor kezdődik a felvonulás. A Twilight cast nagy része, többek között Rob és Taylor is részt vesznek az eseményen. Kristen sajnos az On the Road forgatása miatt nem lesz jelen. Jó szórakozást hozzá!

 

TCA képek

Lezajlott a Teen Choice Awards felvétele, ahol a Twilight cast jelentős része megjelent. A show-t ottani idő szerint este 20:00-kor adja le a Fox TV csatorna, mindenbionnyal hamarosan a Youtube-ra is felkerül. Addig is itt vannak a képek:

 

A Twilight sok díjat hazavitt. A nyertesek:

Choice Movie: Liplock: Robert Pattinson & Kristen Stewart, “The Twilight Saga: New Moon”
Choice Movie: Chemistry : Kristen Stewart & Robert Pattinson, “The Twilight Saga: New Moon”
Choice Movie: Male Scene Stealer: Kellan Lutz, “The Twilight Saga: New Moon”
Choice Movie: Female Scene Stealer: Ashley Greene, “The Twilight Saga: New Moon”
Choice Movie Actor: Fantasy: Taylor Lautner, “The Twilight Saga: New Moon”
Choice Movie Actress: Fantasy: Kristen Stewart, “The Twilight Saga: New Moon”
Choice Movie Actor: Drama: Robert Pattinson, “Remember Me”
Choice Summer Movie : “The Twilight Saga: Eclipse”
Choice Summer Movie Star: Male: Robert Pattinson, “The Twilight Saga: Eclipse”
Choice Summer Movie Star: Female: Kristen Stewart, “The Twilight Saga: Eclipse”
Choice Male Hottie: Taylor Lautner
Choice Red Carpet Fashion Icon-Male: Taylor Lautner
Choice Smile presented by Invisalign Teen: Taylor Lautner
Most Fanatic Fans: “Twilight” Cast

 TCA Videók *Frissítve

Tegnap levetítették a Fox csatornán a Teen Choice Awards-ot, ezért már a Youtube-ra is felkerült. ITT megnézhetitek, összesen kilenc részletben. Már töltöm fel Megaupload-ra az egész showt egészben, nézzetek vissza később a letöltőlinkért.

*Itt a letöltőlink a 2010-es Teen Choice Awardshoz. LINK

 

 Nikki Reed&Kellan Lutz

 

 

 

A Breaking Dawn szülési jelenete

Akik olvasták a könyveket, már rég tudják, hogy mi lesz a 4. részben. Számukra biztosan nem lesznek meglepőek a következő Twilight Saga-rész történései. Már csak az a kérdés, hogy mivel a filmet két részre bontják, az első vagy a második részében kap majd teret a szülési jelenet.

A Breaking Dawn szülési jelenete

Ezzel kapcsolatban semmit nem lehet tudni, hogy mégis hol szedik ketté pontosan a könyvet. Az biztos, hogy így többet filmesíthetnek meg, mint amennyit egy filmbe belelehetett volna sűríteni — na meg az sem hátrány a Summit kiadónak, hogy ezen többet kaszál.

Az amerikai Ok magazinnak adott interjújában a Breaking Dawn forgatókönyv írója, Melissa Rosenberg izgalmas információt adott a nagyközönség tudtára a szülési jelenettel kapcsolatban: "Tudom mit szeretnék látni, ami nem más, mint a félelmetes élmény. Azt akarom, hogy érezzék Bella fájdalmát és félelmét. Azt szeretném, hogy ezt mindenki átérezze."

Továbbá azt is kijelentette, hogy nem kedvelné, ha a filmkockákon túl hátborzongatónak tűnne a szülés, ami Edwardnak nem valami ragyogó pillanat. "Azt akarom, hogy zsigeri legyen, szóval ez a legfontosabb. Hogy akarok látni-e méhlepényt? Nem, talán valaki más akarná, de én nem. Nem akarom látni, de hozzá tartozik."

Eddig is kérdés volt, vajon hogy oldják majd meg a jelenetet, hogy ne legyen túl brutális - de aki elolvasta a könyvet, már tudja, hogy ez kissé komplikált lesz. Nem lesz könnyű dolga a rendezőknek és a színészeknek sem, az biztos. A rajongók azonban már nagyon várják, hogy láthassák ezt is.

Vajon sikerül nekik felülmúlni az elvárásokat és élethűen ábrázolni a jelenetet?

 

Kristen izgatott a Breaking Dawn miatt

 

Kristen Stewart nemrég bejelentette, hogy a Breaking Dawn nem fog csalódást okozni azoknak, akik a Edward és Bella mézesheteinek történéseire kíváncsiak.

Kristen izgatott a Breaking Dawn miatt

Kristen láthatólag eléggé izgatott, mikor a Breaking Dawn "nagy jelenetéről" kérdezik.

Kristen és Robert már régóta együtt járnak, mégis Kristen már alig bírja kivárni a pillanatot, mikor Bella és Edward szerelme kiteljesül.

"Abszolút 'azt' fogjuk csinálni - végre. Akkor már férj és feleség. Van egy gyerekük. Szóval muszáj lesz megtörténnie."
- mondta az izgatott színésznő az Access Hollywoodnak.

Kristen emellett arról is beszélt, hogy a következő film nem lesz annyira akciódús, mint az Eclipse volt,   inkább érzelmes.

A Twilight saga következő részére még több, mint egy évet kell várnunk, de mint azt Kristentől megtudtuk, érdemes lesz beülni a mozikba... megint.

 

Kristen Stewart kiborult

Kristenről manapság sok olyan hírt és pletykát hallani, melyben más sztárok mondanak nem túl kedves véleményt róla. Kristennek elege lett ebből, és jól megondta a világnak!

Kristen Stewart kiborult

Kristent mindenki úgy ismeri mint egy zárkózott, mégis nagyszájú lányt, akit nem azért kedvel a világ, mert szép, vagy aranyos.

"Mivel híres vagyok, feltétlenül meg kell mutatnom magam, de nehéz, és még a médián keresztül sem leszek képes elmondani az összes embernek, hogy igazából milyen vagyok." — mondta a 20 éves színésznő az angol Daily Telegraphnak. "Ez lehetetlen. Sokkal könnyebb a srácoknak, hogy elmondják, mit akarnak, és nem kell folyamatosan cukinak és viccesnek lenniük, de ha egy, mondhatni, erős nő vagy, akkor már elmondanak mindennek."

Úgy látszik, tényleg nagyon elege lett abból, hogy mindenki rideg csajsziként emlegeti, és az emberek nem ismerik az igazi énjét.

"Az interjúkban mindig azt kérdezik tőlem, hogy ki vagyok, és tudom, hogy néhány korombeli embernek igen erős a magáról alkotott képe, de én nem mondhatom, hogy ismerem magam és öszedobok valami hülyeséget. Ennyi idősen én még nem igazán tudom, ki vagyok!"

Tényleg nem lehet kellemes, amikor az embert nem olyannak ismerik, mint amilyen valójában.

 

Kristen Stewart részegen randalírozott

 

Az Alkonyat-filmek női főszereplője, Kristen Stewart a közelmúltban együtt bulizott a pasija, Robert Pattinson barátaival. Kristennek "annyira jól" sikerült az este, hogy a végére már alig állt a lábán...

Kristen Stewart részegen randalírozott

Kristen Stewartot szerte a világban úgy ismerték meg a rajongók, mint a bájos és elbűvölő "jó kislányt", aki nem sokban különbözik filmbeli karakterétől, Bellától. Persze azért - ahogyan a legtöbb hollywoodi hírességnek - neki is akadtak kisebb-nagyobb freudi elszólásai, azonban soha nem csinált hatalmas botrányokat. Az Alkonyat-mozik közönsége, jobbára a tizenéves lányok imádják, és példaképként tekintenek rá. A legutóbbi, meglehetősen kínos esete után azonban nem biztos, hogy továbbra is ilyen szimpatikus személyiség lesz az emberek szemében...

Nemrég, ugyanis az történt, hogy Kristen a pasija, Robert Pattinson nélkül ment el bulizni, méghozzá kedvese barátaival. Ezzel természetesen még semmi gond nincsen, viszont az már nagyon kínos, ha valaki nem érzi, hogy mikor kell megálljt parancsolni az alkoholnak.

Kristen Robert egyik haverjával, a fiatal brit szinésszel, Tom Sturridge-dzsel kicsit többet ivott a kelleténél. Az italozás után pedig Robert egy másik barátjának, Bobby Longnak az előadásán kötöttek ki, ahol már Kristennek szüksége volt egy kis támogatásra, mert gyakorlatilag majdnem elájult. A szemtanúk szerint Kristen szédelgett, össze-vissza kiabált, és mivel már alig állt a lábán az ismerősöknek kellett megtartaniuk, hogy el ne essen.

És hol járt eközben Mr.Pattinson? Éppen az új filmjét forgatta, amely, ha minden jól megy akkor jövőre kerül be a multiplexekbe. Az eset után még senki sem nyilatkozott a fiatalok közül, de az szinte biztosra vehető, hogy Robertnek és Kristennek van miről beszélgetni..

 

Robert Pattinson álma valóra vál

A Twilight sztárja mindig is fiatal apuka szeretett volna lenni. Legújabb filmjében, a Water for Elephantsban, bizony apaszerepet is játszik.

Robert Pattinson álma valóra vált!

Reese Witherspoon és Robert Pattinson karakterének a filmben 5 közös gyermeke van. Robertben ez elindított valamit és azt nyilatkozta, mindig is szeretett volna fiatal apuka lenni.

A rendező éppen most keresi azt az 5 gyerekszínészt (8-15), akik majd Robert (Jacob) és Reese (Marlena) gyerekeit alakítják, szóval mondhatjuk, Robert álma egy kicsi ideig valóra vált.

Remélhetőleg Robert vágyait ez kielégíti egy időre, mert barátnője, Kristen azt nyilatkozta, hogy még abszolút nem áll készen az anyaságra... ami persze érthető, ha az ember lánya még csak 20 éves.

Mit gondol Robert Kristenről?

Robert Pattinson nemrég bevallotta, Kristen Stewart néha kellemetlen helyzetbe hozza a viselkedésével.

 

Mit gondol Robert Kristenről?

Robert Pattinson nemrég a török OK! magazinnak adott interjút, amiben arról beszélt, hogy mit gondol Kristen Stewartról.

Rob bevallotta, hogy egy kicsit zavarja, hogy Kristen mindig kimondja, azt amit gondol, nem foglalkozik azzal, kit bánt meg. Emiatt Rob kényelmetlenül érzi magát: "Kristen mindig olyan jófej, de emellett nem fél kimondani azt amit gondol. Ez néha kényelmetlen helyzetbe hoz."

Ennek ellenére Robert nem félt példával alátámasztani állítását: "Miután leforgattunk egy filmrészletet, Kristen néha ránéz a rendezőre, és mondja neki, hogy 'Gyerünk, még egyszer!'. De ha ezt én csinálnám, valószínűleg kinyírna! Vagy valami olyasmit mondana, hogy 'Csitt, ez a rész tökéletes lett!'"

Hát hallottunk már pár dolgot a színésznőről, de ez azért elég bennfentes információ. Kristen, lehet, hogy változtatnod kéne a viselkedéseden!

 

Továbbra is eltér a sorozat a könyvtől

Julie Plec, a Vampire Diaries egyik producere interjút adott, amiben elmondta, hogy a könyvek és a sorozat között még kevesebb lesz a hasonlóság.

Továbbra is eltér a sorozat a könyvtől

A Vampire Diaries sorozat és a könyvszéria között, még kevesebb lesz a hasonlóság a jövőben. Ezt mondta a sorozat egyik producere Julie Plec. A könyvrajongók már korábban is észrevehették, hogy a sorozat teljesen más, mint az L. J. Smith által megírt könyvek, de Julie szerint ez mind a sorozat javára vállt.

"Minél nagyobb mélységeket érünk el a sorozatnál, irónikus, hogy annál kevésbbé fogunk hasonlítani a könyvekre" mondta a TV Guide-nak Plec. " Ez klassz azért mert olyan messzire jutottunk kevés idő alatt, ezzel is próbálva létrehozni egy jó sorozatot."

Sokaknak lehet zavaró, hogy az általuk imádott könyveket másként forgatják le a sorozatban. Szerintem ez nem baj, mert ahogy Julie mondta, ezért lehet egy jó sorozatot kihozni belőle.

 

Rejtélyes szőkével mutatkozott Ian

 

Ian Somerhalder a Comic-Con rendezvény alatt kézenfogva sétált egy rejtélyes szőke hölggyel. Ilyen hamar sikerült volna új barátnőt találnia?

Rejtélyes szőkével mutatkozott Ian

Sok pletykalap rebesgeti, hogy a The Vampire Diaries két sztárja egymásba szeretett. Ennek ellenére Ian Somerhalder a Comi-Con rendezvényen kézenfogva sétált ki a tömegből egy rejtélyes szőkeséggel, aki bizony nem az ex-barátnője. 

Sokak szerint a hölgy mindössze egy stábtag, hiszen aki jól figyel hallhatja, hogy meg is kérdezi - mikor visszafordul - hogy hol van a stáb másik fele. Valószínűleg csak egy másik helyszínre sétálnak át a szereplőgárdával. Ian mindenesetre elég közeli viszonyt ápol a rejtélyes szőkével. Nina pedig ott sétál mögötte... Lehet ez az álca? Vagy Ian és Nina között tényleg csupán barátság van a látszat ellenére?

Nina nem tud választani

 

A Vampire Diaries sztárja is bizonytalan abban, hogy melyik sármos vámpír mellett lelné meg az igazi boldogságot Elena Gilbert.

Nina nem tud választani

Az első évad véget ért. A rajongók megoszlottak két csoportra. Már csak az a kérdés, hogy Nina melyik csoporthoz húz? A Comic-Con rendezvényen faggatták ki a lányt, hogy ő melyik vámpírt tartja igazán Elenához valónak?

"Defan a tökéletes. Ő a rejtélyes testvér, aki tökéletes mixe kettőjüknek" - válaszolta a színésznő mosolyogva.

A rajongóknak már nem kell sokat várniuk, ugyanis Szeptember 7-én érkezik a sorozat második évadja, és a szerelmi szálak előtérbe kerülnek. Vajon végül ki nyeri el Elena Gilbert szívét? Stefan vagy Damon? Nina mindenesetre azt még rejtélyesen elárulta, hogy minimum egy Salvatore testvért meg fog csókolni a következő évadban...

Kíváncsian várjuk.
És ti hogy vagytok vele? Team Stelena vagy Team Delena?

The Vampire Diaries 2. évad promó-videó

 

Az idei Comic Conon bemutatták az ősz egyik legjobban várt sorozatának, a The Vampire Diaries 2. évadának előzetes videóját. A nézők boldogan sikoltoztak, jelezve ezzel, hogy fergetegesre sikeredett!

The Vampire Diaries 2. évad promó-videó

Rengetegen várták izgatottan a San Diego-ban megrendezésre kerülő 2010-es Comic Cont. Még mi, magyarok is, bár nekünk eléggé messze van a város. Mégis, aki eljutott felejthetetlen élményekkel, esetleg sztár-autogrammokkal lett gazdagabb.

Érthető ez a nagy felhajtás, ugyanis többek között a The Vampire Diaries színészei és producerei is ellátogattak eme híres eseményre. Most is egy ajándékkal kedveskedtek a vámpírokra éhes közönségnek. A The Vampire Diaries következő évadának rövid - ám annál tartalmasabb - előzetesével.

A reakciók

Mikor elindult, az összes néző lélegzet visszafolytva várt. A videó előrehaladtával, a nézők hangulata is változott. A viccesebb soroknál nevetgéltek, a megdöbbentőeknél meghökkentek és levegőért kapkodtak, és arra, amire nem számítottak, úgy is válaszoltak: síri csendben ledermedtek. A legvégén ujjongva sikoltoztak, ezzel nyilvánvalóvá vált, hogy egy nagyszerű ízelítőt sikerült összedobniuk, mely az első évados TV-s reklámokhoz méltóan rengeteg kérdést hagyott maga után és rengeteg felpezsdült vérű embert.

Érthető ez a nagy őrjöngés, hiszen tényleg óriási volt és az évad mégjobb lesz, ugyanis erre az alapra épül. Ezért is jogos mindenki kívánsága: Még! Alig lehet ép idegekkel kibírni szeptember 9-ig, de sajnos kénytelenek lesznek várni a rajongók. Addig is itt a már sokat emlegetett videó:

 

A Vámpírnaplók sztárjai egymásra találtak?

 

A Vámpírnaplók két szereplője, Nina Dobrev és Ian Somerhalder között tagadhatatlanul van valami.

A Vámpírnaplók sztárjai egymásra találtak?

Elena és Damon megformálója között sokak szerint nem csak a sorozatban működik a kémia, hanem a valóságban is. Egy belső ember is ugyanígy látja a dolgokat és így nyilatkozott: - Nina teljesen odavan Ianért, ez nem kérdés. Mindig nézi őt, vagy odahajol hozzá.

A feltételezést mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a két fiatal nemrég együtt jelent meg egy Lakers meccsen.Ha ezek az álítások valóban igaznak bizonyulnak, akkor Nina és Ian már nem sokáig fogja tudni titkolni szerelmüket.

Nina és Kellan együtt akcióznak

 

Nina Dobrev lesz Kellan Lutz partnere a készülő DeathGames című indiai akciófilmben. A lány szereplése csak tegnap vált biztossá.

Nina és Kellan együtt akcióznak

2010. Május 25-én jelentette be a Hollywood Reporter, hogy a készülő DeathGames című indiai akciófilmben, Kellan Lutz mellett Nina Dobrev lesz a másik főszereplő.

A filmet Luisana államban forgatják. A történet középpontjában egy férfi áll majd, akit arra kényszerítenek, hogy gyilkoljon a nézők szórakoztatására, azaz váljon, amolyan modern gladiátorrá. A fiatal, Nina Dobrev a férfi - Kellan Lutz - feleségét fogja alakítani.

A film forgatását még az idei évben el akarják kezdeni, de a mellékszerepek még nem tisztázódtak le teljesen