Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Február 25

2010.02.26

 

A régebbi bejegyzéseket a hírek menüpontba találod...!!

 

Együtt él Kristen Stewart és Robert Pattinson

 

A Twilight két sztárja közötti románcról újabb pletyka röppent fel, mely szerint a két híresség szállodai lakosztályát is megosztja egymással.

Robert Pattinson és Kristen Stewart, a Twilight Saga két sztárja együtt élnek. A legfrissebb hírek szerint az Alkonyat és az Újhold szerelmespárját alakító színészek, akik jelenleg a harmadik filmet forgatják együtt a kanadai Vancouverben, közös szállodai lakosztályban élnek.Kép 

A pár a hírek szerint a Sheraton Wall Centre Hotel teljes 34. emeletét kibérelték, ami három hatalmas lakosztályt jelent, éjszakánként 850 dolláros áron.

„Két külön lakosztályuk van, csak egy ajtó választja el

 

 

 

 

 

 

 

őket. A harmadikat arra használják, hogy együtt hallgassanak zenét, vagy nézzenek filmeket, amikor éppen nincsen forgatás. Minden szoba tele van tükrökkel, lapos tévékkel és minden földi jóval. A fürdőszobákban természetesen jacuzzi-k vannak. És ami a legjobb, az emeleten külön inas van, valamint külön lifttel megközelíthető, ami egy külön, lezárt garázsból elérhető.” – tudta meg egy brit lap. Kép

Míg a két híresség összesen három lakosztályban él, amikben egyenként két háló és két fürdőszoba van, addig a sikerfilmek többi szereplője közeli apartman-házakban van elszállásolva.

 

 

Kristen új filmje

nem elég, hogy Kristen Stewart egy tiniribancot játszik új filmjében, de a művészet nevében még arra is hajlandó volt, hogy a csupasz fenekét is megmutassa a nagyvilágnak! Köszönjük…

Kristen, mint tiniprostiKép

A Welcome to the Rileys egy 16 éves lányról szól, aki kétszeresen is építi karrierjét, hiszen egyszerre sztriptíztáncos és prostituált. A jelenleg is zajló Sundance fesztiválon mutatták be az alkotást, ahol a szerencsés (?) nézőközönség már a nyitójelenetben megtekinthette, hogyan is táncol sztriptízrúdon meg férfiakon Kristen, na meg hogyan mutogatja a meztelen fenekét. A főszereplő emellett jó prostihoz híven végigkáromkodja a filmet, ám a Twilight-sztár mindezek ellenére úgy gondolja, hogy ez egy remek kis mozi a tinilányoknak.

A Twilight-rajongók leginkább fiatal lányok, és ez egy nagyon jó sztori nekik. Ez leginkább egy tinikről szóló történet… Vagyis a középpontjában egy tinikről szóló történet áll. Amin ez a lány átmegy, az bármelyik lánnyal megtörténhet.

Reméljük, nem. Mi egyébként sem igazán tartjuk testhezállónak a sztriptíztáncos szerepet, és úgy tűnik, ezt eleinte Kristen is belátta, és többek között két hétig csak a táncolást gyakorolta…

Amikor először kellett a sztriptízrúdon gyakorolnom, a saját ruháimban akartam lenni, de a trénerem nem engedte meg, mert akkor állítólag nem tapadok eléggé a rúdhoz. Ráadásul a rúd miatt folyamatosan zúzódásokkal volt tele a testem. Szinte összetörtem magam gyakorlás közben. Nagyon rossz volt, de meg akartam csinálni. Aztán amikor először felvettem a filmben hordott neccharisnyát, már teljesen magaménak éreztem a szerepet, és napokig csak abban mászkáltam mindenhol. Konkrétan mindenhova abban és egy sortban mentem, úgy néztem ki, mint egy drogos!

Na persze ezt ma már biztos nem tehetné meg, de a mozit még a Twilight bemutatója előtt, 2008 őszén forgatták. Meg persze lehet, hogy már el sem vállalna hasonló szerepeket, mert a sztriptízjeleneteket valódi klubbokban vették fel, amiket Kristen utált, mivel rettentően mocskosak voltak. A vicces egyébként az, hogy a sztár fiatal kora ellenére hiába van túl ilyen szerepeken, a Sundance fesztivál egyik szórakozóhelyére nem engedték be, ugyanis még 20 éves sincs. A sztár barátaival Joan Jett koncertje előtt akart beülni néhány italra, de hiába szerepel Kristen a fesztivál talán két legnagyobb filmjében, ez a kidobóknak nem számított. Talán ha látták volna a fenekét, beengedik?

 

 

 

Kép

Mit szólhat Taylor Lautner Kristen és Robert kapcsolatához?

 

 

Említettük már, hogy Kristen Stewart és Robert PettingZone Pattinson HIVATALOSAN is beismerték, hogy együtt vannak? Love and happiness forever, na de mit szól ehhez a másik nagy állítólagos esélyes, Taylor Lautner? Íme a lehetséges opciók!

Dühében még nagyobbra gyúrja magát, és elszáll, mint egy lufi

Taylornak a híresztelések szerint igen nehezen sikerült becsusszannia az Alkonyat stábjába, ugyanis a készítők túl cingárnak tartották a szerepre. Így aztán nem lepődnénk meg, ha a féltékenységi roham végett emberünk lerohanna a legközelebbi konditerembe, és addig gyúrná meg kokszozná fehérjézné magát, míg el nem száll és/vagy ki nem durran, mint egy lufi.

Beáll Jacko imitátornak és a Várban szórakoztatja a kis kínai turistákatKép

Gondolom sokan láttátok azt a meghökkentő videót, amiben Taylor még kissrácként nyomja a denszt, meg az elemeket, sőt, néhány másodpercre még a Jacko-féle moonwalk is felsejlik, így csak egy kicsit, no de nem nagyon csodálkoznánk, ha emberünk ott hagyná a stábot, és kiállna a Budai Várba egy kalappal, mint a nemrégiben elhunyt Pop Király utódja. Szabadidejében pedig árulhatna mondjuk perecet, mert miért ne?

Elvonul a Húsvét-szigetekre hivatásos szörfdeszka polírozónak

Persze az is előfordulhat, hogy szerencsétlen Lautner annyira magába roskad, hogy egyszeriben felpattan a legelső Húsvét-szigetekre menő gépre (átszállás Londonban), és remeteként azzal tengeti hátralévő életét, hogy szörfdeszkákat políroz az őslakosoknak, akik utána jó pénzért exportálják azokat a thaiföldi örömlányok futtatóinak.