Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Juni 12.

2010.06.12

Újra napi friss!!
Látogass meg minden nap!!!

 

Újabb Eclipse jelenet

 

 

 

Love Edward's face when he gave Bella the ring -
twilight-series photo

 

 

 

Nikki Reed új filmje a "Chain Letter"

 

Robbienak fontosabbak a night clubok

Pattinson kimaradt, Kirsten tajtékzik

Az Alkonyat szívtiprója, Robert Pattinson és barátnője, Kirsten Stewart csúnyán összevesztek, miután Kirsten megvádolta barátját, hogy túl sokáig maradt el egy londoni nightclubba tett látogatásakor.


A csetepaté az „Eclipse” forgatásán történt, egy indián rezervátumban; jelen volt a stáb majd minden tagja és kollégájuk, Taylor Lautner is. Egy szemtanú szerint Kirsten kérte, hogy forgassák újra a jelenetet, mert úgy érezte, nem teljesített elég jól. 

Robert késve érkezett, ekkor Kirsten azonnal nekiesett, azzal vádolva Robertet, hogy szándékosan későbbi repülőjárattal jött, mert túl jól érezte magát egy londoni bárban. Robert nem nagyon vette jó néven, hogy nyilvánosan vonják felelősségre, végül mindketten annyira bedühödtek, hogy a rendező kénytelen volt egy órányi szünetet elrendelni, hogy lenyugodjanak a kedélyek. 

A párocska egyébként épp a hét elején vallotta be Oprah Winfrey talkshow-jában, hogy tényleg együtt vannak, akkor még csupa mosoly és vidámság voltak mindketten.

 

Tom Cruise megtiltotta Robert Pattinsonnak a hajmosás

 

A két színész az MTV Movie Awards számára készített egy promo videót, írja a Daily Mail. Tom Cruise a Trópusi viharban alakított producernek öltözött be, és Les Grossmanként megtiltotta a színésznek, hogy megmossa a haját. „A zsíros hajad tett sztárrá. A zsíros hajad küldte el a kövér kölykömet négyszer az Űrtáborba” - magyarázta Grossmanként Cruise, majd kijelentette: „egyetlen hajmosás, és Robert Pattinson lehúzhatja a kibaszott karrierjét a vécén”. Azt nem is akarjuk tudni, mit mondott volna, amikor meglátta a színészt, aki nemrég levágatta a védjegyének számító hajtincseit

 

"Támaszkodtam a falnál és  Robert hátulról rendbe tett"

 

Miközben fiatal lányok és felnőtt nők loholtak Robert Pattinson nyomában budapesti forgatásainak egyik helyszínéről a másikra, addig egy magyar lány a vámpírfilmek első számú sztárjának partnere lehetett, még ha csak egy kis jelenetről is legyen szó. Palcsó Tamás ex-barátnője, Papp Annamária a filmjelenetben prostituáltként teljesített szolgálatot...

 

A fiatal színésznő, A Társulat tagja. Nyilván a külsejének is köszönhető, hogy bekerült a szereplők közé, hisz ő volt a 2007-es Hazánk Szépe verseny győztese. A Rock and Roll Cirkusz nevű formációval fellépett a Megasztár válogatásán, és sikerük volt. Örül, hogy legalább a szakmájában jól mennek a dolgok. A szintén megasztáros Palcsó Tamással való szakítása óta alig-alig randevúzott.

"Nagyon nehezen tettem túl magam a kapcsolatunkon, pedig én mondtam ki, hogy vége. Mindaddig, amíg ki nem derült, hogy Tomi megcsalt, rossz érzéseim voltak. Bármilyen furcsán hangzik, ekkor nyugodtam meg: lám, igazam volt, hogy szakítottam. Bár a munkával és a családdal teljes az életem, nem adom fel a reményt, hogy nemsokára jön a mindent elsöprő szerelem is."

 

Egy őrült hívogatja a Twilight szexi színésznőjét

Egy őrült telefonon zaklatja Kristen Stewartot, a Twilight mozikkal ismertté vált színésznőt. Stewart egyelőre bátor és nem cseréli le a mobilszámát.

 

Hiába hívogatja egy őrült évek óta Kristen Stewartot a színésznő kijelentette, hogy nem hajlandó lecserélni a telefonszámát. A Twilight-sagával megismert Kristen még bátor, pedig a telefon túlsó végén egy nő rendszeresen csúnya dolgokat vág a fejéhez, és egyszerűbbnek tűnik szerezni egy új telefonszámot.


"Van egy őrült, aki rendszeresen zaklat telefonon, de azt hiszem nincs értelme lecserélnem a számom. Majdnem biztos vagyok benne, hogy egy olyan lányról van szó, aki az egyik osztálytársamtól szerezte meg a telefonszámom, hiszem, hogy nem vagyok veszélyben". Stewart avval került a világ érdeklődésének középpontjában, hogy elvállalta a vámpíros mozi női főszerepét, és nemcsak a filmvásznon, hanem az életben is egy párt alkot Robert Pattinsonnal. Utóbbiért a világ egyik fele irigyli, a másik pedig szívből gyűlöli.

 

Botrány a forgatáson - nyilvánosan veszett össze az álompár

Hollywood legújabb álompárjaként emlegetik Robert Pattinsont és Kristen Stewartot. A fiatalok a napokban azonban annyira összevesztek a forgatáson, hogy egy órára le kellett állítani a munkát.

 

Nemrég egy tévéshow-ban szerepelt együtt napjaink legújabb álompárja, Robert Pattinson és Kristen Stewart, és a szerelmes fiatalok elmondták, hogy valóban együtt járnak. Pár nap múlva azonban az Alkonyat című film két szereplője már cseppet sem volt ilyen jóban egymással, hiszen a stáb előtt, nyilvánosan esett egymásnak a két sztár. 


A balhé azért robbant ki, mert Pattinson egy londoni éjszakai bárban töltötte az éjszakát, és emiatt késve érkezett meg Vancouverbe, a forgatás helyszínére. Kristen rögtön nekiesett és felelősségre vonta, ez viszont nem tetszett a fiúnak, úgyhogy durván összevesztek egymással. A lány ugyan elnézést kért a rendezőtől, de végül annyira fezsültek voltak mindketten, hogy a rendezőnek egy órára le kellett állítania az Alkonyat 3. részének munkálatait. Hiába, a fiatalok amilyen hevesek a szerelemben, olyan szenvedélyesek a vitában is.

 

Pánikban a tinik! Megvált göndör fürtjeitől a szívtipró!

 

Robert Pattinson újabb merényletet követett el tini rajongói ellen: durván lenyíratta a haját.

 

A huszonnégy éves világsztár, Robert Pattinson, akiért tinilányok milliói örjöngenek, egy amerikai show-ban durván lenyírt hajjal jelent meg, és elmondta, hogy egy filmszerep miatt vált meg zselés göndör fürtjeitől. A film a Vizet az elefántnak című regényből készül, és a forgatás ezen a héten kezdődik Los Angelesben. Partnernője Reese Witherspoon lesz. Közben hatalmas a várakozás, mert a bő lére eresztett vámpíros tinirománc, az Alkonyat-széria újabb része, a Napfogyatkozás június 30-án kerül a mozikba.

 

Kristen Stewartot nem zavarja, ha csúnyának gondolják

 

Robert Pattinson barátnőjét nem igazán érdekli, ha az emberek azt gondolják, hogy nem szép, az viszont rettenetesen bosszantja, hogy egyesek szerint nem elég elhivatott – írja a Starpulse. „Utálom, amikor azt mondják, hogy nem vagyok elég hálás, rohadtul gyűlölöm, amikor azt állítják, hogy magasról teszek az egészre” – nyilatkozta Stewart, aki szerint nála senkit nem érdekel jobban karrierje alakulása.
Eközben pár bennfentes Oprah Winfrey-nek megerősítette, hogy Robert Pattinson és kolléganője valóban egy pár. Igaz, már Pattinson nem tagad olyan hevesen, sőt, tulajdonképpen ő is beismerte, hogy együtt van a színésznővel.

Kristen Stewart bocsánatot kért a megerőszakolós megjegyzésért

Kihúzta a gyufát a nőjogi szervezeteknél Kristen Stewart, a Twilight-filmek főszereplője, Robert Pattinson barátnője, amikor megjegyezte, adott, lesifotósok által készített képeken úgy néz ki, mint akit megerőszakoltak. A nők jogait védő civil szervezetek egyből felháborodásukat fejezték ki a szóhasználat miatt, és bár Stewartot sokszor nem érdekli, ki mit gondol arról, amit mond, ezúttal elnézést kért. "Nagyon sajnálom, nem válogattam meg a szavaimat, másképp kellett volna kifejeznem a gondolataimat" - idézte Stewart bocsánatkérést a Daily Mail.

 

Kristen Stewart fehér bugyit villantott

A színésznő Ausztráliában reklámozta a Twilight legújabb részét, és egy fotósnak sikerült megörökítenie, amikor a kelleténél magasabbra emelte a lábát, és kivillant a fehér bugyija, írja az Egotastic. Ez nyilván megerősíti Stewartot abban, hogy a paparazzók jelenlétében úgy érzi magát, mint akit megerőszakolnak. A film főszereplői közül Kristen Stewart mellett ezúttal csupán Taylor Lautner vett részt a promóciós körúton Sydneyben, így nem röppenhettek fel hírek arról, hogy együtt van a nemrég hazánkban forgató Robert Pattinsonnal.

 

Kristen a legjobb női alakítás díját söpörte be, sőt az MTV díjátadóján kiderült ő csókol a legjobban a vásznon.

Stewart kisasszony nem a vörös szőnyeges bevonulások nagymestere, de kétségkívül megvan a saját stílusa és ehhez nagyon következetesen

ragaszkodik. Sőt, megállapíthatjuk a Twilight főszereplője egyre kifinomultabb, már a legutóbbi sárga szoknyás összeállítása is remek volt, ebbe az arany felső, szürke miniszoknya kombóba nem lehet belekötni. A barna bőröv is nagyszerű, talán a halványkékre festett körmökön még lehetett volna gondolkodni, de a természetes hatású smink remek. Neked hogy tetszik Kristen Stewart Dolce & Gabbana szettje?

 

Az MTV Movie Awards 2010 nyertesei

Juni 6.-án osztották ki az MTV Movie Awards díjakat Los Angelesben. Az est nagy nyertese az Alkonyat volt, amely öt kategóriában is hazavihette a trófeát.

Kristen Stewart és Robert Pattinson csókja lett az idén a legjobb, míg a legjobb verekedős jelenetért Beyonce Knowles kapta a popcorn-t.
Idén három új kategóriát is bevezettek, az est házigazdája pedig Aziz Ansari volt.

Íme a nyertesek listája:

BEST MOVIE – ‘The Twilight Saga: New Moon’
BEST FEMALE PERFORMANCE – Kristen Stewart (‘The Twilight Saga: New Moon’ )
BEST MALE PERFORMANCE – Robert Pattinson (‘The Twilight Saga: New Moon’ )
BEST BREAKOUT STAR – Anna Kendrick (‘Up in the Air’
BEST COMEDIC PERFORMANCE – Zach Galifianakis (‘The Hangover’ )
BEST VILLAIN – Tom Felton (‘Harry Potter and the Half-Blood Prince’ )
BEST FIGHT – Beyonce Knowles, Ali Larter (‘Obsessed’ )
BEST KISS – Kristen Stewart, Robert Pattinson (‘The Twilight Saga: New Moon’ )
BEST WTF MOMENT – Ken Jeong (‘The Hangover’ )
GLOBAL SUPERSTAR (New Category) – Robert Pattinson (‘The Twilight Saga: New Moon’ )
BEST SCARED-AS-SH**T PERFORMANCE (New Category) – Amanda Seyfried (‘Jennifer’s Body’ )
BIGGEST BADASS STAR (New Category) – Rain (‘Ninja Assassin’ )

 BEST KISS