Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Juni 7.

2010.06.07

Sajnálattal közlöm veletek, hogy már csak hetente tudom frissiteni az oldalam

 

Robert és Kristen végigsmárolja a Muse új videóját is (klippremier)!!!

Megérkezett végre a videoklip az Eclipse leginkább várt dalához, a Muse Neutron Star Collision (Love is Forever) című szerzeményéhez. A Muse már korábban is fontos szerepet kapott a Twilight-saga zenéjében, hiszen mégiscsak az írónő, Stephenie Meyer kedvencéről van szó - és elnézve ezt a klipet, meg is értjük, miért…

 

Valószínűleg a banda is rájött arra, hogy itt most nem annyira róluk van szó, mint a dalról és a Twilight-saga rajongóiról, így aztán leginkább Eclipse vágóképekkel tömték tele a videót. Nagyon jó kis filmzenét hozott össze szerintünk a Muse, hiszen a Neutron Star Collision egyszerre lett vidám hangulatú és érzelmes, és bár a romantikus életérzés (azaz nyáladzás) itt is szerepet kapott, azért a  New Moon-féle szenvedéstől szerencsére távol maradunk. A klip az Eclipse képei miatt persze nagy eséllyel minden Twilight-rajongónak bejön majd, bár igaz, hogy a rengeteg jelenet között sok újat nem találunk, és leginkább ismét csak azt figyelhetjük meg, hogy Kristen és Robert - a film után - a klipet is végigsmárolja… :)

A kedvenc részünk amúgy az, amikor Kristen egy félmeztelen Taylor Lautnert ölelget, miközben Robert egy cseppet féltékenyen néz… Mi is azok lennénk! (Illetve vagyunk is, csak nem Kristen miatt! )

 

 

Ellopták Robert Pattinson haját!

 

Gyanítjuk, hogy a Twilight sztár fürtjei hamarosan feltűnnek majd valamelyik aukciós portálon!

roberthaj-cikk

Robert mindenkit meglepett, amikor rövidre vágott frizurával jelent meg az egyik tévéshowban, aztán viccesen kijelentette, hogy azért kellett drasztikus megoldáshoz folyamodnia, mert tetves lett. A sztorinak van folytatása: a haj, amelytől a fodrász megszabadította, eltűnt!

 

„A showbiznisz legértékesebb hajszálairól beszélünk! A rajongók számíthatnak arra, hogy néhány napon belül elindul az árverés az ebay-en, és valaki kegyetlen sok pénzt fog keresni a fürtök eladásával!”

- kommentálta Rob szóvivője. Nem csodálkozunk, hiszen olyan is volt már, hogy egy-egy híresség eldobott papírzsebkendőjét, vagy kiköpött rágóját kínálták eladásra - és bizony nem kevés vevő jelentkezett!

 

Ashley és Kellan mégis benne lesznek a negyedik részben!!!

 

Megnyugodhatnak Ashley Greene és Kellan Lutz rajongói: a két sztárnak - hosszas hercehurca után - végre sikerült megállapodniuk a Twilight-saga készítőivel, szóval biztos, hogy visszatérnek a Breaking Dawnban!

Megcsináltuk!

Miután a Twilight-saga két kevésbé híres vámpírja állítólag 4 millió dollárt akart kapni azért, hogy szerepeljenek a filmsorozat utolsó (két) részében, a Breaking Dawnban, jó esély volt arra, hogy kirakják őket a filmből, ám szerencsére Ashley Greene és Kellan Lutz még időben észhez tértek, és átgondolták fizetésigényüket. A két sztár aláírta a szerződését a Twilight-filmeket gyártó Summit Entertainmenttel, és végül 1.25 millió dollárt zsebelhetnek majd be, fejenként és filmenként (hiszen a Breaking Dawnt ugyebár két részben készítik el). Bár az 1.25 az nem 4 millió, de azért szerintünk ez a 225 millió forint is egész jó…:)

Megnyugodtunk?

 

Ashley és Kellan 4 milliót akarnak a Breaking Dawnért!!!

 

Ashley Greene és Kellan Lutz talán egy kissé pénzsóvárok lettek? Már tudjuk, hogy a Twilight-saga két sztárja fizetésemelésért kampányol, de most kiderült, hogy talán egy kicsit mégis túl sokat akarnak…

 

Mivel mi nagyon bírjuk Kellan hasizmait Kellant és Ashleyt is, ezért nem lennénk túl boldogak, ha kimaradnának a Twilight-saga utolsó részéből, a Breaking Dawn-ból. Ám most jó esély van erre, ugyanis a két sztár továbbra sem hajlandó aláírni a negyedik részre szóló szerződését, mert jóval több pénzt akarnak - egészen konkrétan 4 millió dollárt fejenként (azaz kb. 720 millió forintot…)! Állítólag a két színész eredetileg kollégáikkal, Nikki Reeddel és Jackson Rathbone-nal karöltve lobbiztak az emelésért, ám Nikki azóta már rájött, hogy talán elvetették a sulykot a követelésükkel, és belenyugodott abba, hogy a fizetése „mindössze” 75 ezer és 1 millió dollár között lesz majd. Azt nem tudni, Jackson most épp melyik Cullennel tart össze, de jobb lesz, ha miharabb átgondolják a dolgot, vagy úgy járnak, mint az eredeti Victoria, aki miután elvállalt egy másik szerepet, simán kivágtak a sagából…

 

Dakota Fanning egyetemre készül!!

 

Viszonylag ritka, hogy egy sikeres, befutott színésznő komolyan vegye a felsőoktatást, elvégre már bőséges tapasztalatokat szerzett álommunkájában, tehát elvileg nincs szükség továbbképzésre más területeken. Szerencsére Dakota nem így gondolkozik, hanem nagyon is komolyan gondolja a továbbtanulást.

A Twilight-sztárt a héten csütörtökön a New York University nyílt napján látták: kíváncsian, jegyzettömbbel a kezében járta körbe a Gallatin épületet, ami az egyetem független tanulmányoknak otthont adó kampusza. Úgy néz ki, Dakota ide fog majd jelentkezni az első helyen, de valószínűleg más opciókra is nyitott.

Szerencsére nem Dakota az egyetlen szupersikeres sztár, aki az iskolát tette az első helyre: a 20 éves Harry Potter-sztár, Emma Watson például a Brown University diákja, Anne Hathaway pedig a Vassar College mellett a New York Universityn is megfordult már.

Dakotának tehát bevezettük a piros pontot a füzete hátuljára.

 

50 Cent fícsöring Robert Pattinson???

 

Már majd’ két napja nem adtunk hírt Robert Pattinsonról, és amúgy gyanítjuk, unjátok már a R.P. Budapesten sztorit, úgyhogy most itt egy vadiúj, minden eddiginél „izgalmasabb” szösszenet!

50 Cent bejelentette, hogy még a nyáron szeretné boltokban tudni új, Black Magic című albumát, és mielőbb turnéra indulna, ám ezúttal nem a jól megszokott G-Unit-es arcok - azaz Tony Yayo és Lloyd Banks - kísérik majd, hanem friss tehetségek, akiknek ő nagyvonalúan lehetőséget ad a bemutatkozásra.
Amikor megkérdezték tőle, vannak-e konkrét ötletei ezzel kapcsolatban, viccesen azt felelte, Robert Pattinsonnak elég nagy a rajongótábora, és meglehetősen fanatikusak is ahhoz, hogy akár egy rap bulira is befizessenek, csak hogy láthassák kedvencüket, úgyhogy a Twilight sztárt szívesen látná a színpadon. Fifty azt is vágja, hogy Robnak van némi köze a zenéhez, de hogy pontosan milyen stílusban nyomja, arról fogalma sincs. Mindegy is, csak dőljön a lé…

 

Ashley Greene nem tervez több pucérkodást!!

 

Bár a Twilight-saga sztárja, Ashley Greene már nem egyszer megmutatta magát meztelenül, azért most mégis úgy döntött, hogy mostantól nem válik meg a ruháitól. Kivéve persze akkor, ha a szerep azt kívánja…

 

Most, hogy Ashley Greene sztár lett a Twilight-sagának köszönhetően, már jóval nagyobb beleszólása van abba, hogy milyen szerepeket vállal el. A színésznő elmesélte, hogy próbál olyan filmeket keresni magának, amiben tényleg meg tudja mutatni színészi tehetségét, és amihez lehetőleg nem is kell más…

Most azt mondom, hogy a meztelenség egy filmben a legtöbb esetben eléggé lelomboz. Általában olyan jelenetek vannak, amikkel kizsákmányolják a nőket és amik egyáltalán nem művésziek. De nem mondom azt, hogy ha egyszer, néhány év múlva találok egy nagyon érdekes karaktert, és ha a meztelenség feltétlenül szükséges mert a sztori fontos része, akkor nemet fogok mondani…

 

Feleségének írt filmet a Twilight-sztár!!

Peter Facinellinek a Twilight-sagának köszönhetően most jól megy a dolga, ám feleségének, Jennie Garthnak már kevésbé. A Beverly Hills 90210 egykori Kelly Taylora persze nem maradhat szerep nélkül, ezért most férje úgy döntött, szerepelhet új filmjében! Jaj, de romantikus!

 

Peter Facinelli, aki manapság leginkább Robert Pattinson filmbeli apukájaként, Dr. Cullenként ismert, írt magának egy jó kis filmet, persze nem túl jót, ugyanis a jelenlegi tervek szerint mindössze a Hallmark csatorna számára készítik majd el. A film főszerepét pedig természetesen nem másnak, mint feleségének szánja! Így beszél erről Jennie:

Ő egy csodás író és most végre elkezdhettünk dolgozni az egyik projektjén. Én fogok szerepelni benne, szóval nagyon izgatott vagyok

A film amúgy egy búskomor színészről szól majd, akinek a munkája abból áll, hogy egy jelmezben kell a gyerekeknek bohóckodnia, és akinek az életét megváltoztatja egy nő! Még mindig: jaj, de romantikus! Ami viszont kevésbé romantikus, az az, hogy Jennie nem engedi, hogy férje szerepeljen saját filmjében!

 

Peter nagyon szeretne szerepelni benne, de mindig mondom neki, hogy nem kéne együtt dolgozunk! Ez az egész még a levegőben van, szóval majd meglátjuk…

Ne irigykedj, Kelly Jennie!

 

 

 

Halálra unta magát az Oscar-gálán Taylor és Kristen!!

 

Persze már önmagában véve igen pikáns, hogy Kristen Stewart és Taylor Lautner egymás mellett üldögélt az Oscar-on, de az azért mégis csak sokkoló, hogy a két fiatal sztár szemmel láthatóan még csak meg sem próbálta palástolni unalmát.

A Twilight-széria két népszerű alakjáról messze lerítt az unalom és a méla undor, Kristen Stewart többször nyomott el egy-egy ásítást, minthogy tapsolt volna, és TAylor Lautner is láthatóan majd’ elaludt. Vajon valóban ENNYIRE untatta őket a nemzetközi showbiznisz legnagyobb eseménye vagy valami egészen más húzódik a háttérben? Akármiről is legyen szó, az alábbi kép önmagáért beszél…

 

 

 

A New Moon sminkesének titkai!!

 

A New Moon vezető make-up-felelőse,  Norma Hill-Patton sminkmester arról mesélt nekünk, milyen kihívásokkal kellett megküzdenie a New Moon forgatása alatt.

 

A hölgy a Twilight-saga előtt sem volt kis név a szakmájában, a New Moon sikere azonban elárasztotta felkérésekkel, és mindenki a tökéletes vámpírsmink titkait szeretné tőle megtudni.

Amint az a fotón is látszik, Norma több modellen is bemutatta már mindenféle workshopok alkalmával, hogyan is készítette el Robert Pattinsonék híres-nevezetes sminkjeit. Amivel egyébként, mint azt már megírtuk, akkora divatőrületet indított el, hogy a 2010-2011-es őszi/téli kollekciók bemutatóin csak úgy hemzsegtek a vámpírnak álcázott modellek. Nézzük, hogyan emlékszik vissza Norma a forgatásra!

- Minden szereplő hosszú, hosszú órákat töltött az igen vastag sminkréteg alatt, így fokozottan kellett figyelnünk arra, hogy bőrbarát termékekkel dolgozzunk. Mindemellett pedig olyan alapvető dolgokra kellett helyeznünk a hangsúlyt, hogy a vámpírok bőre bizony nem csillog, a pattanást meg hírből sem ismerik! Ezt a két dolgot elég nehéz volt összeegyeztetni. Erős sminkfixálókat használtam, amelyeket csakis profi szerekkel lehetett eltávolítani, és még így sem ment könnyen a dolog. Mivel a vámpírpasik nem lehettek borostásak (a vámpírok nem szőrösek!), egy speciális borotvaolajat használtunk, ami abszolút bőrbarát, vékony réteget képez az arcon, így a penge nem csak jobban csúszik rajta, hanem alaposabban is vág. Ráadásul késlelteti a szőrnövekedést, így kevesebb fejfájást okoztak a kósza szőrszálak. Sajnos így is volt olyan, akit naponta háromszor (!) kellett borotválnunk, hogy a porcelánbőr-hatást fenntarthassuk.

A külső forgatások még több fejtörést okoztak:

- A színészeknek teljesen tönkrement volna a szeles, párás időben a bőrük, kiváltképp az ajkuk, ha nem alkalmazunk irtó drága, speciális hidratálókat. Naponta többször kellett így is az ajkukat felfrissíteni egy kis bőrradírral. Elvégre a közeli csókjeleneteknél nem lehet ronda a szájuk!

 

A Twilight-sztárokat nem érdekli a Breaking Dawn 3D-ben!!

 

Bár még semmi biztosat nem tudunk a negyedik Twilight-saga részről, a Breaking Dawnról, azért a pletykák persze már régóta mennek az utolsó vámpíros filmmel kapcsolatban. Amíg az, hogy az igencsak hosszú történetet lehet, hogy egy helyett két részben mesélik majd el, nem igazán zavar senkit, a film 3 dimenziós verziója ellen már több Twilight-sztár is kifakadt!

 

Ugyan a 3D-s filmek egyre népszerűbbek mostanában, azért a Twilight színészei még meglehetősen idegenkednek tőle. Robert Pattinson például nem is érti az egész őrületet!

Ez a 3D-s dolog összezavar. Még nem láttam az Avatart vagy más 3D-s filmet. De az ötlet maga… Emlékszem, amikor gyerek voltam láttam néhány ilyen filmet, és az összestől fájt a fejem.

Kellan Lutz is hasonlóképpen gondolkozik:

A 3D-től fáj a szemem. Bár az Avatar 3D-ben és IMAX-ban is csodás volt, de azért nem hiszem, hogy szeretnék egy fél-vámpír babát 3D-ben látni. Vannak olyan jelenetek, amiket egyszerűen nem akarok 3D-ben megnézni.

Ám nem csak a film nagy sztárjai, de a kevésbé fontos szereplők, mint a Bella barátnőjét játszó - amúgy Oscarra jelölt - Anna Kendrick sem biztos abban, hogy a Breaking Dawnt 3D-ben is el kéne elkészíteni.

Nem vagyok biztos ebben az egészben. De persze a készítők engem nem kérdeznek majd meg erről…