Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Május 10.

2010.05.10


 

Stephenie Meyer. Új felejthetetlen novellája

The Short Second Life of Bree Tanne

rajongók a The Twilight Saga-t majd elbűvölte ez a lebilincselő történet Bree Tanner, a karakter először az Eclipse-ben , az újszülött vámpír világot élő lány . Egy másik ellenállhatatlan kombinációja veszélyes, titokzatos, és romantikát, Stephenie Meyer mondja a pusztító történetben Bree és az újszülött hadsereg készülnek, hogy Bella Swan és a Cullen-ékkel ellen harcoljanak.

 

Eclipse Promo kép

File:Eclipse (Edward, Bella, Jacob) (0).jpg

File:Eclipse (2).jpg

Promo képek

File:17-1-.gif

Eclipse Weboldala

 

The Host

Hé Twilight rajongók! Stephenie első regénye a felnőttek számára, a fogadó , lesz kijön paperback az április 13 ! Ez paperback kiadás akarat vonás egy új, korábban soha nem publikált bónusz fejezetet írt Stephenie. Milyen király ez? A Reading csoport útmutató is tartalmaz egy interjút Stephenie, témáit és a kérdésre, Stephenie a jegyzetekkel ellátott lista.

 

Jackoson Ratbone

2010 július 22-én érkezik a hazai mozikban Jackson Rathbone új filmje a The Last Airbender.
A négy elem nemzetségei között háború tör ki, amikor a Tűz népe háborút indít a többiek ellen. A csata viszont elhúzódik, már vagy 100 éve tart a pusztítás, amikor Aang rájön arra, hogy ő egy Avatar, aki mind a négy elem irányítására képes. Talán ő az egyetlen, aki véget vethet az öldöklésnek...

 

Forever Down

]Összehasonlítás Breaking Dawn

Az alap történet ugyanaz, mint a Breaking Down. Bella é Edwardférjhez megy, és  Esme szigetéremennek nászútra. Bár, Bella terhes lesz .Renesmével A születése majdnem megöli Bellát, . Jacob lenyomata Renesmee-re. lAlice átja hogy jön a Volruri,hogy elpusztítsa a Cullens kialakítandó "halhatatlan gyerek". Bella árnyékoló képessége pedig a dagály a Cullen javára szolgál. Alice hozza haza Nahuel, egy fél-vámpír annak bizonyítására, hogy Nessie nem veszélyes.

Ellentétek

Ellentétben a Breaking Dawn , a Forever Dawn egyik eseményekNew Moon vagy Eclipsetörtént volna. Ezért, Jacob és Bellakapcsolata sem olyan közeli, Edward soha nem hagyja, hogy Bella és Jacob együt legyenek. Jákób érzelmei Bella iránt továbbra is nő szinten.  Jacob,  egy kisebb karakter, a vérfarkas csapatpttcsak vázlatosan van kidolgozva. Létezik, mint az egész, de nincs sok információ a magánszemélyekről. A legtöbb  farkasnak  nincs is neve.

Forever Dawn van írva teljesen Bella szemszögéből. Mert ebben a könyvben sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a terhességi szakaszban. Jacob nem jelent meg a házban, így a lenyomatott Renesmee-re csak néhány héttel később teszi rá, amikor  Bella ellátogat charliehoz.

mivel nincs New Moon és Eclipse , Victoriaés Laurentéletben vannak. Laurent marad boldogan Irinával, és oldalán a Cullens a konfrontáció a Volturi. Ez Victoria helyett Irina, aki tájékoztatja a Volturit. Ő létrehoz egy új vámpírt, .Riley  Arotudja hogy a baba csak félig vámpír. A farkasok megölik Victoriát. Ő az egyetlen baleset a végső összecsapás.

Az utolsó fejezet végén ugyanígy, de van egy epilógus. Ez magában foglalja (Max J.Jenks"asszisztens). Bella kezdeti interakció vele egy kicsit hosszabb, és érzésem lóg neki egy szívességet, ő adja neki a számot, és azt mondja neki, ő segít neki, meg vissza, ha valaha is szüksége van egy saját javára. Maxel van valami baj, és Bella megy el játszani  a Supermant.

 

 

Késik az Újhold DVD megjelenése Magyarországon!
 
Az Alkonyat / Twilight DVD-t a Fórum Home Entertainment cég adta ki.
2010. február 1-jétől a Fórum Home Entertainment megszünt.
Nem lehet tudni, hogy mi lesz azokkal a filmekkel amik eddig a kiadóhoz tartoztak,de az Újhold is köztük van!

Az Újhold DVD megjelenése: 2010. május-június
(Amennyiben a Summit talál magának új hazai dvd forgalmazót.)
Korábbi hírek szerint április 28.-án kellet volna megjelennie