Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Május 17.

2010.05.18

Képek:

 

 

 

 MIvel sokáig nem raktam fel az oldalra híreket ezért most össze szettem egy párat jó olvasást

A legnagyobb rajongók már látták az Eclipse-t!!!

 

Bár még jó két hónap van az Eclipse bemutatójáig, néhány szerencsés rajongónak már nem kell tovább izgulnia: Oprah Winfreynek köszönhetően ők már látták a filmet!

 

Eclipse

Az amerikai talk-show host, Oprah kitalálta, hogy összegyűjti a világ (vagy legalábbis az Egyesült Államok) legnagyobb Twilight-rajongóit a műsorába. Azok a szerencsések, akik ott lehettek a nagy Twilight-adásban, nem csak, hogy találkozhattak Robert Pattinsonnal, Taylor Lautnerrel, Kristen Stewarttal és Dakota Fanninggel, de levetítették nekik az Eclipse-et is, két hónappal a film bemutatója előtt!

Hogy ne csak irigykedjünk, egy jó hír: a szerencsés rajongók csupa jót meséltek a filmről! Akik látták a filmet, elmondták, hogy ez a film nem csak, hogy a legjobb eddig, de magasan a legviccesebb is! Azt is elmesélték, hogy a romantika rajongóinak egyáltalán nem kell aggódniuk: bár az Eclipse tele van akcióval, azért van benne bőven szerelmi rész is (50-50%), és egy fontos jelenetet sem hagytak ki a filmből! A közönség szerint nagyon jól sikerültek Jasper és Rosalie visszaemlékezései is, Jasper és Alice szerepe pedig jóval több lesz, mint korábban.

Csak azt nem értjük, hogy lehet már kész a film, ha a stáb épp csak, hogy befejezte az újraforgatásokat Vancouverben? Mi értelme volt megmutatni a rajongóknak a filmet, ha még nincs is meg a végleges változat?

Na jó, valószínűleg az is jobb, mint a semmi…

 

2011 végén jön a Breaking Dawn!!!

 

Bár nemsokára bemutatják a Twilight-saga harmadik részét, az Eclipse-et, a negyedik epizódra még jó ideig várniuk kell majd a rajongóknak. A jelenlegi tervek szerint ugyanis a Breaking Dawnt az Egyesült Államokban csak 2011. november 18-án mutatják be!

 

Mi lesz addig a Twilight-rajongókkal? Jó kérdés. Valószínűleg jó néhány milliónyi Breaking Dawn képpel próbálják majd oldani a feszültséget. Legalábbis mi erre gondolunk, hiszen ezt teszik most, kevesebb, mint két hónappal az Eclipse bemutatója előtt is. Íme néhány új kép, amit a filmhez készítettek - hogy tetszenek? :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Cullenék megmutatják igazi arcukat az Eclipse-ben!!!

 

Szegény Cullen családot eléggé elnyomták a Twilight-saga első két részében, na de már nem sokáig maradnak meg ebben a „mindenkitszeretek” vámpír szerepben!  Az Eclipse-ben Cullenék végre megmutatják, milyen kemény vámpírok is ők. Örülünk?

 

Sosem örültünk annak, hogy a Twilight-sagában háttérbe szorulnak az érdekesebbnél érdekesebb karakterek, csak azért, hogy Bella szívfájdalmára koncentrálhassunk, így aztán most nagy izgalommal várjuk az akcióval megpakolt Eclipse-et. A Carlisle-t játszó Peter Facinelli szerint a Cullen családnak nagyon különleges lesz ez a film, ugyanis végre megmutathatják az igazi vámpír-énjüket! Kollégái is egyetértenek vele - például Ashley Greene

Alice minden részben keményebb lesz. Ez egy emlékeztető a közönségnek: bár néha visszafogjuk magunkat, mi még mindig vámpírok vagyunk, és veszélyesek vagyunk! -mesélte Ashley.

Az Esmét játszó Elizabeth Reaser most külön boldog, mert az Eclipse-ben jóval nagyobb szerepe lesz, mint a korábbi filmekben. A színésznő örül, hogy az emberek végre többet is megtudhatnak a karakteréről…

 

Érdekes volt kapcsolatba kerülni a vámpír-énjének azon részeivel, amit korábban még nem ismertünk. A családja veszélyben van, és ez előhozza belőle az anyatigrist.

Már alig várjuk! Mellékszereplők FTW!

 

Megvan a Breaking Dawn rendezője!!

Bár még meg se jelent az Eclipse, azért mégis nyugtalanok már a Twilight-fanok, ugyanis a Breaking Dawn forgatásáról eddig szinte semmit sem lehetett tudni. Ám most legalább már egy dolog biztos a filmmel kapcsolatban: a rendezője!

 

  Nagyon örülök, hogy Bill velünk akar dolgozni. Szerintem remekül beleillik majd a projektbe, és kíváncsian várom, mit kezd majd a történettel. - mesélte Stephenie.

Úgy tűnik, a Summit Entertainment tényleg reménykedik abban, hogy a Breaking Dawn akár a legjobb filmnek való Oscart is megnyerheti majd, ugyanis hosszas szervezkedés után sikerült beszervezniük egy Oscar-díjas rendezőt. A szerencsés nyertes nem más, mint Bill Condon, aki leginkább arról híres, hogy ő rendezte a nagy sikerű Dreamgirlst, na meg arról, hogy Oscar-díjat kapott egyik filmjének forgatókönyvéért. A férfi elmondta, hogy nagyon izgatott legújabb megbízása miatt, és reméli, hogy egy különleges filmélményét nyújt majd a rajongók számára. A Twilight-saga írónője, Stephenie Meyer is nagyon boldog Condon miatt.

 

Júniusban jön a Twilight írónőjének új könyve!!!

Bár a Twilight-saga ötödik részének szánt Midnight Sunt már nem fejezte be Stephenie Meyer, azért most mégis kitalált valamit, amivel még több pénzt kereshet megörvendeztetheti rajongóit: az Egyesült Államokban június 5-én kerül boltokba az írónő új novellája!

 

A 2010-es BRAVO OTTO napján megjelenő könyv The Short Second Life Of Bree Tanner: An Eclipse Novella (Bree Tanner rövid második élete: egy Eclipse novella) címet viseli, és - meglepő módon - Bree Tannerről szól, arról a fiatal vámpírról, aki az Eclipse-ben Victoria hívására harcba indult Cullenék ellen. Az írónő ezzel a könyvvel akarja kifejezni háláját rajongói iránt!

Ez a novella ugyanannyira meglepett engem mint másokat. Amikor 2005-ben elkezdtem dolgozni rajta, egyszerűen csak egy olyan feladat volt számomra, ami segített megvizsgálni az Eclipse másik oldalát, amit akkoriban szerkesztettem. Azt hittem, hogy majd lesz belőle egy rövid történet, amit kirakhatok majd a weboldalamra. Aztán amikor elkezdtünk dolgozni a Twilight-saga hivatalos kézikönyvén, akkor úgy gondoltam, hogy a Bree sztori jól beleillene ebbe. Ám a sztori végül hosszabb lett, mint gondoltam, annyira hosszú lett, hogy már nem fért vele a kézikönyvbe.

Az Eclipse rendezője, David Slade már el is olvasta a könyvet, és állítja, hogy a rajongók nem fognak benne csalódni. Ráadásul aki megveszi Stephenie új könyvét, még jótékonykodik is, ugyanis minden egyes eladott kötet árából egy dollárt a rászorulók kapják Chilében és Haitin. Piros pont!

 

Kristen Stewart állandóan káromkodik!!!

Sose hitte senki sem azt, hogy Kristen Stewart egy igazi jókislány, de azért azt se gondoltuk, hogy a színésznő meglehetősen mocskos szájjal lenne„megáldva” - ám most kiderült, hogy a sztár szinte állandóan káromkodik!

 

Eclipse

Itt az első hivatalos Eclipse poszter, amin Kristen Stewart ártatlanul néz a kamerába, de kiderült, hogy a sztár messze nem olyan kis szende, mint Bella. Bár a The Runawaysben Kristen több jelenetben is megmutatja vadabb oldalát - egy szál bugyiban gitározik, kolléganőjével, Dakota Fanninggel csókolózik… -, azért rajongói állítólag mégis meglepődnének, ha látnák azokat az elrontott jeleneteket, amiket a New Moon forgatása közben rögzítették. Most, hogy megjelent DVD-n a film, a rendező elmesélte, hogy többek között azért nem tettek fel olyan videót a lemezre, amin a bakikat láthatták volna a rajongók, mert azok leginkább abból álltak, hogy Kristen valami csúnyát mond! Chris Weitz elmondta, hogy bár gondolkoztak egy ilyen baki-filmen, de azt Kristen káromkodása miatt csak felnőttek nézhették volna meg, így aztán inkább meg se mutatják a dolgot a nyilvánosságnak.

 

Mindenki azt hiszi, hogy mennyire vicces volt a forgatás, de annyira keményen dolgoztunk, hogy nem is nagyon voltak bakik, kivéve a káromkodások. Ezeknek a gyerekeknek aztán mocskos a szájuk. Kivéve Taylor Lautnernek. Ő mindig nagyon szépen beszélt!

Aww, mindig is tudtuk, hogy Taylor a jófiú!

 

 

Taylor Lautner újabb filmben kapott főszerepet!!

Az már biztos, hogy sűrű éve lesz Taylor Lautnernek - nem elég, hogy mozikba kerül az Eclipse, megkezdődnek a munkálatok a Breaking Dawn, a Max Steel és a Stretch Armstrong számára is. Na persze ennyi nem elég a fiatal sztárnak, így most épp egy újabb szerepről tárgyal…

 

Na,
erre még gyúrni kell!

A mindössze 18 éves sztár élt az alkalommal, és megalapította saját produkciós irodáját Tailor Made néven, amelynek első filmje az Abduction című akciófilm lesz. A film forgatókönyvéért az egyik filmstúdió máris felajánlott 1 millió dollárt, és mivel természetesen azt szeretnék, hogy Taylor ne csak producerként, de főszereplőként is rész vegyen a filmben, most villámgyorsan próbálják megtalálni a megfelelő rendezőt, hiszen a sztár csak júliusban ér rá arra, hogy ebben a filmben színészkedjen. A film egyébként egy olyan fiúról szólna, aki gyerekkorában elszakad szüleitől, és mikor később rájön az elválás okaira, beindul a mozi akciófilm-mivolta, körülbelúl úgy, mint A Bourne-rejtélyben…

Mindeközben Taylor kiszállt a Northern Lights című filmből, amelyben Tom Cruise lett volna a partnere, mivel egyszerűen már nincs ideje. Vagy lehet csak megpróbál távol maradni Cruise-tól?

 

Kristen Stewart szerepet lopott a Waverly hely sztárjától!!!

Ki gondolta volna, hogy a Varázslók a Waverly helyből sztárja, Jennifer Stone is jelentkezett Joan Jett szerepére a The Runawaysbe? Ám sajnos nem szerezhette meg a szerepet, ugyanis egy bizonyos Kristen Stewart nevű világsztár elhappolta tőle azt!

Jennifer
Stone és Selena Gomez
Jennifer Stone és Selena Gomez

A Varázslók a Waverly helyből Harperje, a 17 éves Jennifer Stone hatalmas rajongója Joan Jettnek, így aztán nem csoda, hogy ő is ott volt a The Runaways meghallgatásán. Ám a szerep ugye végül Kristen Stewarté lett, de Jennifer állítólag nem haragszik ezért a sztárra…

 

Mindig is szerettem Joan Jettet, és mikor hallottam, hogy Kristen Stewart kapta meg a szerepet, akkor egyből megértettem, miért. Fantasztikus munkát végzett a filmben. Csomó Joan videót néztem a YouTube-on, hogy beleélhessem magam a szerepbe. Ő a fiatal lányok számára egy példakép, szóval semmit sem akartam elrontani. Örülök, hogy Kristen kapta meg a szerepet. Nem változtatnék meg semmit se a szereposztásban. Tökéletes volt. Mindenki - Dakota Fanning és Kristen - remek munkát végzett. Nincs senki, akit lecserélnék a moziban.

Szép válasz, de azért Jennifer titokban biztos szomorkodik a szerep miatt…

 

 

Kristen és Dakota már hivatalosan is legjobb barátnők!!!

Eddig is tudtuk, hogy a The Runaways forgatása alatt Kristen Stewart és Dakota Fanning igencsak összebarátkozott, de a két sztár már hivatalosan is BFF-ek, azaz legjobb barátnők! Awww!

 

Dakota
& Kristen

 

Kristen Stewart és Dakota Fanning a The Runaways forgatásán a sok pikáns jelenet felvétele alatt menthetetlenül összehaverkodott, olyannyira, hogy már legjobb barátokként tekintenek egymásra. Nemrég egy interjúban Dakota elmesélte, hogy ő és Kristen már mindent megosztanak egymással!

Kristen a legjobb barátaim között van. Mindenről tudunk beszélni! Azért is örülök annak, hogy együtt csináltuk a The Runawayst, mert nagyon sokat segített nekem abban, hogy ezt az érettebb szerepet el tudjam játszani. Mostanában mindig együtt lógunk. Vásárolni megyünk vagy csak vacsizni. A sajtó imádja!

Ilyen lesz Kristen öregen!!

 

Kristen Stewart elmondhatja magáról, amit nem sokan: találkozott öregkori önmagával, és elmondhatja, hogy nem fog rosszul kinézni harminc év múlva sem.

Nálunk boldogabb országokban már megvolt a The Runaways című film díszbemutatója. Itt fotózták le együtt Kristent és Joan Jettet, akit a filmben alakított. Kristen nagyon örült a találkozásnak, és nem rejtette véka alá, Joan is tetszik neki.

Nagyon nagy élmény volt, nagyon szeretem Joan zenéjét, rajongója voltam, és a nők helyzetének javításáért is sokat tett, amiért külön tisztelem őt.

És legalább megnéztem magamnak, hogyan fogok kinézni harminc év múlva. Örülök a képnek, Joan nagyon jól néz ki, még mindig nagyon szexi!

Így lelkesedett Kristen, de Joan Jett se tett lakatot a szájára, és szokott laza módján csak annyit mondott az újságírók kérdésére:

Kristen k….. jól játszott engem!

Rock and Roll!!!

Kristen_Stewart_Joan_Jett