Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Május 1.

2010.05.02

A Sivatalos Eclipse Trailer

 

 A Summit Entertainment hivatalos Twitterén közzé tette a Hírt miszerint április 23.-án az Oprah Show-ban bemutatják a végleges Eclipse trailert

 

Rob nem törődik a családjával 

Az amerikai Star Magazine azt állítja, hogy a Twilight-saga sztárja, Robert Pattinson már elfelejtette, honnan is jött, és konkrétan tojik a családja fejére. Diana nénikéje, aki anno elkísérte Robot a Twilight premierjére is, azt mesélte a lapnak, hogy a színész már alig beszél a családjával. A nénike szerint nem csak, hogy a közös karácsonyozás tavaly elmaradt, de Rob a családtagjai születésnapjaival sem törődik már!

"Olyan, mintha nem is léteznénk neki. Vicces, hogy milyen hatással van a hírnév az emberekre. Egy évmillió alatt sem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet!"

 

Florence Welch készíti az új Twilight filmzenét?

A Florence And The Machine énekesnője elárulta, hogy talán ő is közreműködik majd a népszerű film következő részében.
Welch az NME magazin speciális kiadásának adott egy interjút, melyben jövőbeli terveiről is mesélt. „Szeretnék készíteni egy dalt a Twilight albumra, bár még nem konfirmálták a dolgot.” –mondta a híresség, aki ha megkapja az engedélyt, akkor olyan előadók nyomdokaiba fog lépni, mint Thom Yorke, vagy a Muse.
Florence a lapnak negatív tapasztalatairól is mesélt, melyek az interneten érték őt. „Sose keress magadra a Google-ön! Én már megtanultam! A másik dolog, amire nem tudok ránézni, az a Wikipedia. Egyszer azt írták ott, hogy az anyám ír volt, máskor pedig, hogy bipoláris rendellenességtől szenvedek.” –mesélte az énekesnő
.

 

 

Taylor Lautner a melegek nagy reménysége

 

Egyszer már pletykálták, hogy a legszexibb vérfarkas a valóságban a farkasfiúkat szereti, és most újra reménykedni kezdtek a sztár meleg rajongói! Taylor Lautner ugyanis egy szó szerint forró hangulatú buliban járt nemrégiben!

http://neon.hu/wp-content/uploads/2010/04/taylor.jpg

Bár a Twilight-saga sztárja elvileg már több (nőnemű) hírességgel is kapcsolatba került, azért persze ő sem tudja elkerülni azt, hogy pletykálkodjanak a szexuális hovatartozásáról. Most éppen azért került elő a téma, mert Taylort a múlt héten elcsípték, ahogy Bryan Singer, az X-men filmek nyíltan homoszexuális rendezője buliján járt, aki leginkább hatalmas meleg mulatságairól híres. Egyes források szerint Taylor hajnalig partizott a jórészt homoszexuális férfiak társaságában, de mondjuk senki sem állt elő azzal, hogy a színész bárkivel is csinált volna valamit, így aztán a rajongók még reménykedhetnek abban, hogy a sztár tényleg csak ártatlan bulizott egyet, vagy hogy az egész dolgot csak egy rosszakarója találta ki.

Mindenesetre Taylor férfirajongói most eléggé boldogak, és a sztárt „a melegek új reményének” nevezik. Érdekes…

 

 Kristen féltékeny

Bár Robert Pattinson két hetet töltött Budapesten, a magyar lányok számára megközelíthetetlen volt

Az elmúlt heteket Robert Pattinson Budapesten töltötte, hiszen hazánkban forgatta legújabb filmjének, a Bel Ami-nak néhány jelenetét. A színészhez a hétvégén csatlakozott kedvese, Kristen Stewart is, és végül együtt hagyták el a magyar fővárost.

Robert Pattinson és Kristen Stewart

A rajongók legnagyobb bánatára Robert szinte megközelíthetetlen volt, egyáltalán nem ismerkedett és nem flörtölgetett a lányokkal. Valószínüleg azért, mert párja nagyon féltékeny típus. Kristen Stewart  állítólag annak sem örül, hogy Pattinson a szexis Uma Thurmannel forgat, ezért lepi meg titokban a forgatásokon.

A pár az Alkonyat-filmek forgatásán szeretett egymásba, és Robert állítólag márel is jegyezte szerelmét.

 

 Még mindig nincs kész az Eclipse!

Bár a rajongók már a bemutatóra készülnek, az Eclipse stábja most még egy kicsit aggódik, hiszen a film még közel sincs kész - ugyanis rájöttek, hogy jó néhány jelenetet újra kell venniük…

02.png

A Twilight-filmekkel nagyot kaszáló Summit Entertainment visszaparancsolta Vancouverbe az Eclipse stábjának nagy részét, mert kitalálták, hogy néhány kulcsfontosságú jelentet újra fel kell venniük. Bennfentesek szerint több harcjelenet sem sikerült elég jól, így azokon még dolgozni akarnak, illetve Edward és Bella egyik mezei jelenetével is gondok vannak. A stúdió állítólag egy hetet kért a sztároktól a munkára, de Robert Pattinson manapság cseppet elfoglalt a Bel Ami forgatásával, így aztán végül a stábnak csak három napja lesz kijavítania a hibákat.

Amúgy nem csak a színészek miatt van most gondba a stúdió, de azért is, mert az Eclipse rendezőjével, David Slade-del csúnyán összevesztek, így aztán nem is akarják, hogy ő vegyen részt azon a bizonyos háromnapos forgatáson. A munkával kapcsolatban szóba került a New Moon rendezője, Chris Weitz is, de a legvalószínűbb az, hogy a Twilight rendezője, Catherine Hardwicke fog újra forgatni egykori kedvenceivel, ugyanis a rendezőnő most épp amúgy is Vancouverben forgat, és szívesen szakítana időt az Eclipse-re

 

Új vámpír az alkonyatban!

Új szereplővel bővülhet az Alkonyat sorozat befejező részének stáblistája.

http://i.thisislondon.co.uk/i/pix/2009/02/walliams-girl-500x700.jpgA hírek szerint a negyedik Breaking Dawn című Alkonyat mozi producerei szeretnék megnyerni a népszerű brit színészt, David Walliams-t. A nálunk kevésbé ismert, népszerű sorozat, az Angolkák (Little Britain) sztárja Robert Pattinson, vagyis Edward Cullen vérszívó szövetségesét alakítaná, a franchise utolsó darabjában, írja a The Sun.

A brit lap forrása szerint, az alkotókat Walliams a Capturing Mary című TV filmben nyújtott alakítása győzte meg, melyben a színész játszotta a sármos főgonosz, Greville White szerepét.

A hírek szerint Walliams mostanában eléggé elfoglalt, ugyanis hamarosan oltár elé vezeti menyasszonyát, Lara Stone topmodellt, könnyen lehet, hogy a Breaking Dawn nyári forgatására szabaddá tenné magát.

Stephanie Meyer vámpír- történetének, negyedik, befejező része, 2011-re várható

 

Több kép a Budapesti  forgatásról ITT