Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Március 20.

2010.03.20

                   Kép   

Eclipse Trailert megtalálod a Videok menüpontba az eclipse movie trailer  bejegyzésben


                      Taylor és Nikki édes kettesben!!!

Kép Bizony, lencsevégre kapták Taylor Lautnert és Nikki Reedet amint Vancouverben mászkáltak méghozza kettesben. Bár a fotók tanúbizonysága szerint nem úgy mintha járnának, de ki tudja mikor jelenik meg egyolyan cikk ahol ez lesz a szalagcím: Taylor Lautner és Nikki Reed egy pár. Mert bizonyos hogy ilyen is lesz. 

 A két szereplő a minap Vancouverben flangált édes kettesben, és meglehetősen közvetlenek voltak a rajongókkal. Szívesen pózoltak a fényképezőgépek előtt, és az autogramosztásban is élen jártak.

 

 

Kristen terhes?Kép

Sok helyen lehet róla olvasni hogy Kristen Stewart terhes, apaként pedig Robert neve merül fel.Vajon igaz a pletyka?

Egy mérvadó amerikai bulvár lap szerint a Kristen Stewart terhes, mégpedig nem mástól, mint Alkonyatos kollégájától, Rob Pattinsontól. Az újság alá is támasztotta állítását, melyből arra lehet következtetni, hogy a hír akár még igaz is lehet.

Egy magát barátnak nevező egyén azt állítja, amikor Kristen rádöbbent, hogy késik a Mikulás, őt kérte meg, hogy szaladjon le a patikába egy gyorstesztért, hogy elkerüljék a paparazzik okozta hírverést.

A teszt pozitív lett, és visszaszámolva a heteket, és visszapörgetve az eseményeket Kristen szerint Patti az apa…

Egyelőre még sem megerősítés, sem cáfolat nem érkezett a felektől, de valószínűleg meddig csak lehet vehemensen tagadni fognak

 

 

 

Nikki elszánta magát!!

Nikki Reed elhatározta,hogy véget vet káros szenvedélyének,s végleg leteszi a cigit.A Rosalie Hale-t alakító színésznőnek nehéz dolga van,hiszen a Twilight Saga csaknem teljes stábja dohányzik: Kristen Stewart,Robert Pattinson,Peter Facinelli...

Kép  Nikki azonban nehezen esik kísértésbe.Már jó ideje nem kapták lencsevégre dohányzás közben.Talán újévi fogadalom?Lehet.De az is lehet,hogy a színésznő egyszerűen csak egészséges életmódra akar térni.Mindenesetre igazán nem bánnánk,ha új tevékenysége hatással lenne színésztársaira is.Pirospont Nikkinek!

 

 

                                                                                                                                                                                         

Nicolas Cage az Alkonyat sztárjával forgat 3D-s filmet


Nicolas Cage az Alkonyat sztárjával forgat 3D-s filmetBilly Burke is csatlakozott Nicolas Cage soron következő filmjének szereplőgárdájához.

A Drive Angry munkálatai már ebben a hónapban megkezdődnek az észak-amerikai Shreveportban. A főszerepet Nicolas Cage alakítja, aki lánya gyilkosát és unokája elrablóit üldözi a beszédes című filmben. Billy Burke pedig a „másik oldal” egyik karizmatikus figuráját alakítja majd a Patrick Lussier által rendezendő akció-krimiben.

Burke az Alkonyat filmekből lehet ismerős, a Kristen 
Stewart által megformált Bella Swan édesapját, Charliet játssza a franchise-ban.

A Drive Angry szereplőgárdájában Cage és Burke mellett William Fichtner és Amber Heard is feltűnik majd. A film jövő év február 11-én debütálhat 
majd, méghozzá a hírek szerint 3D-ben!

                                                                                                                                                                                                                                   
Kristen Stewart az Alkonyat keménységéről


Kristen Stewart az Alkonyat keménységérőlKristen Stewart az mtv.com-nak adott interjújában kifejtette, sokkal nehezebb az Alkonyat főszereplőjét alakítania, mint ahogy azt a rajongók többsége elképzeli.

A 19 éves színésznő nyolc évvel ezelőtt a Pánikszoba című filmben tűnt fel, mint a Jodie Foster által alakított 
főszereplő filmbéli lánya. Azóta a tini sztár életét leginkább az Alkonyat tölti ki, hisz idén nyáron már a harmadik rész érkezhet a mozikba, Napfogyatkozás címmel. Stewart szerint az emberek többsége úgy gondol a Twilight 
filmekre, mint valami könnyed, laza vállalkozásra. Pedig a temérdek akciójelenet, filmes trükk miatt nagyon is komoly igénybevétel a jelenetek leforgatása a színészek számára.

Az Alkonyat filmekben Bella Swant alakító ifjú színésznő persze szeretné elkerülni a skatulyázást, így filmbéli partneréhez, Robert Pattinsonhoz hasonlóan, maga is számos, más alkotásban igyekszik feltűnni. Soron következő filmje, a The Yellow Handkerchief február 26-án debütál a tengerentúlon a mozikban. A road movie-ban William Hurt lesz a főszereplőtársa.

                                                                                                                 

 

 

                                                                                                                 

A Twilight 4 is 3D-ben készül?


A Twilight 4 is 3D-ben készül?Az Alkonyat filmek sztárja, Kristen Stewart szerint, a 
Twilight negyedik részének háromdimenziós változata őrültség lenne.

Néhány internetes szakmai oldal, hetek óta arról értekezik, hogy az alkonyat producerei, az Avatar technikai megoldásait, sőt Cameron stábjának jó néhány munkatársát is alkalmaznák a negyedik rész elkészítéséhez.

„Szerintem elkészíteni a Breaking Dawn-t 3D-ben őrültség lenne. Talán egy-két jelenetet, talán.” –mondta a színésznő az MTV News-nak

Stewart arról is beszélt, hogy nem szeretné, ha Bella 
három 3D-ben szülne a vásznon.

„Nem hiszem, hogy ez szükséges. Jobb lenne, ha a Twiglight megmaradna a hagyományos technikánál. Szerintem ez a film már így is elég félelmetes, s ezt a hatás a három dimenzió csak tovább fokozná. Bár sosem lehet tudni…” –tette hozzá a fiatal sztár

Arról, hogy az Alkonyat további részei valóban 3D-ben készülnek-e, egyelőre nincs hivatalos információ. Az viszont, biztos, hogy a következő részekben sem lesz ágyjelenet. ami a fiatal színésznő számára nagy megkönnyebbülést jelentett, ugyanis saját elmondása szerint még nincs felkészülve az ilyen jellegű színészi feladatokra.