Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Március 24.

2010.03.24

Kép Nessie!!!
 

 

Renesmee Bella és Edward gyereke (félig vámpír, félig ember), őt Jacob elnevezte Nessie-nek (Bella szerint a loch nessi szörnyről, de lehetett a ReNESmeeből is) Szóval az elején, Ness-Renesmeenek hívták, később márcsak Nessienek. Az ő szerepére is kijelöltek egy lányt elméletileg, Bella Thorne. (ez vélelten? :P) A képeket köszönöm, Reninek :] Egyébként nem igazán értem, miért jelöltek ki bákit is, amikor még csak a NM-t forgattják XD Érdekes nem?

 

 

Elrontott Jelenetek!!!

 

Eclipse Forgatás

 

 Eclipse Jelenetek!!!

Elizabeth Mason gyűrűje - Bella gyűrűje

"Nem költöttem rá -nyugtatott meg. Ez is csak egy régiség. Ez az a gyűrű, amit apám adott anyámnak."

Bella és Edward feltételeket szabtak. Edward átváltoztatja Bellát, ha Bella megfontolja, hogy feleségül megy hozzá. Aztán már hónappal később Bella kiköti, hogy csak akkor megy feleségül Edwardhoz, ha előtte ő lefekszik vele. Erre Edward úgy dönt, hogy csak akkor fekszik le Bellával, ha előtte összeházasodnak. Edward még aznap megmutatja a gyűrűt Bellának.

A gyűrűre több lehetséges variációt találtam, de mivel a könyvben aranygyűrű szerepel, és nem ezüst, szerintem az első opció lesz a nyerő.

Kép

Kép

 

Bizonyám, méghozzá kimaradt jelenetek – hosszabb jelenetek!
Első rész, enjoy!

 

Part2

Part 3 

Part 4

 

 

 

Egymásba habarodtak az Alkonyat sztárjai ,de mégis Külön érkeztek a BAFTA-gálára

Robert Pattinson bevallotta, hogy filmbéli kedvese az életben is a párja - adta hírül az MTV.com. A televízió internetes oldalán megjelent hír szerint bár a színész és Kristen Stewart külön érkeztek a brit filmakadémia díjainak (BAFTA) átadójára vasárnap, később Pattinson elismerte, hogy ez csak a rajongók miatt van így. 

Kép

„Nagyon nehéz, de együtt vagyunk, igen. Nem érkezhetünk egyszerre a rajongók miatt” - mondta az internetes portál szerint Pattinson a The Sun újságírójának. A párról egyébként már máskor is felreppent a hír, hogy járnak, de ezt eddig tagadták.

Kirsten Stewart a BAFTA-gálán megkapta a feltörekvő fiatal színészeknek járó díjat.

 

 

 

 

 

 

Arany Málna-díjkiosztó 2010.

Kép

A szokásokhoz híven 1 nappal az Oscar-gála előtt adták át a legrosszabb alakításokért, rendezésért és egyéb különféle kategóriákért járó “negatív kitüntetéseket”, vagyis az Arany Málna-díjakat.

A legtöbb jelölést a Transformers 2., az Alkonyat 2. része, az Újhold és Az elveszettek földje gyűjtötte be. Közülük a Transformers 2. kapta a legtöbb málnaszobrot, láthatóan nagy csalódást okozott mindenkinek az anno várva várt folytatás.

Az estén a legrosszabb női főszereplő és a legrosszabb páros kategóriában “győzedelmeskedett” Sandra Bullock, aki meglepő módon személyesen vette át a díjakat (normális esetben a sztárok bojkottálják ezt a díjátadót). Mosolyogva és viccelődve állt ki a közönség elé, és arra biztatta őket, hogy inkább nézzék meg mégegyszer az All about Steve c. filmjét, hátha jobban fog tetszeni nekik másodjára.

Idén speciális kategóriák is voltak: keresték az elmúlt évtized legrosszabb filmjét, illetve színészét és színésznőjét.A díjakat a Háború a Földön c. alkotás, valamint Eddie Murphy és Paris Hilton kapták. A Hilton-örökösnő minden, csak nem színésznő, így nem meglepő a díjazása, de szomorú látni, hogy az egykor sikeres filmekben nagyokat alakító Eddie Murphy csillaga ennyire leáldozott.

A kategóriák és a nyertesek (dőlt betűvel) teljes listája(persze csak az alkonyattal kapcsolatos jelöléseket irtam ki):

 

 

Legrosszabb páros a vásznon:
Bárki a Jonas Brothers-ből és a filmből (Jonas Brothers: A 3D koncertélmény)
Sandra Bullock és Bradley Cooper (All About Steve)
Will Ferrell és mellette bárki (Az elveszettek földje)
Shia LaBeouf és Megan Fox (Transformers: A bukottak bosszúja)
Kristen Stewart és Robert Pattinson vagy Taylor Lautner (Alkonyat – Újhold)

 

 

Legrosszabb előzmény, folytatás, remake vagy rip-off:
G. I. Joe: A kobra árnyéka
Az elveszettek földje
Rózsaszín párduc 2.
Transformers: A bukottak bosszúja
Alkonyat – Újhold

 

 

Legrosszabb forgatókönyv:
All About Steve: Kim Barker
G. I. Joe: A kobra árnyéka: Stuart Beattie és David Elliot & Paul Lovett
Az elveszettek földje: Chris Henchy & Dennis McNicholas
Transformers: A bukottak bosszúja: Ehren Kruger & Roberto Orci & Alex Kurtzman
Alkonyat – Újhold: Melissa Rosenberg

 

 

 

Robert Pattison lemezt készít 2010-ben!!!!

Az Alkonyat filmekkel a tinilányok aktuális kedvencének előlépett Pattison ebben az évben a zenei világban is szeretne bemutatkozni. A lelkes színészt az sem ingathatja meg elhatározásában, hogy tudja, filmes karrierje nagy törést fog szenvedni másik szenvedélye miatt.

Kép "Az év végére el akarom készíteni a saját lemezemet. Nagyon idegesít, hogy az összes barátom albumokat jelentet meg, én meg nem tudok a zenéléssel foglalkozni, mert nincs rá időm. Persze tudom, hogy még sokat kell fejlődnöm, úgyhogy a zenei képzésemre is szeretnék több időt fordítani." - nyilatkozta a Little Ashes című filmben Salvador Dalít alakító fiatal színész.

Már egy éve gondolkodik a dolgon, hogy más oldaláról is bemutatkozhasson, ám nagyon fél, hogy sikereinek gátat szabna az a tény, hogy ő Edward Cullen az Alkonyatból, aki már-már ikonként van elkönyvelve. Mint mondja, addig vár, amíg alábbhagy a Twilightot övező hisztéria, hiszen nem akar egy olyan albumot megjelentetni, amire rá van nyomva egy matrica, hogy "az Alkonyat filmek vámpírjától".

Pattison példaképének egyébként Jennifer Lopezt tartja, aki, ahogy Pattison fogalmaz, zenélni és színészkedni is ugyanolyan jól tud. A színész reméli, hogy egyszer ő is hasonlóan sikeres lehet mindkettőben.

"Ha egy nap megjelenik a lemezem, akkor biztos, hogy nem lesz rajta sem az én nevem, sem a fotóm, mert akkor mindenki elfogult volna, és senki nem is hallgatná meg." - mondta Pattison, aki valószínűleg tisztában van az őt ért negatív kritikákkal is.

 

 

 

Pár érdekesség!!!

Íme a Twilight márkával piacra dobott innivaló…a palackon különböző vércsoportok neve ( A , 0, B) is megtalálható és az ital színe természetesen vérvörös. :D


A Twilight vérszerű ital mellé mi is lenne jobb, mint egy kis véres muffin? Vagy ha nincs gyomrotok a vérhez, akkor egyszerű muffin formájában is ehetitek… :D

Mivel is tehetnénk édesebbé a napunkat, mint egy kis Twilight csokival …van belőle Jacob-os (mogyoróvajas) Bella-s ( csoki krémes) és Edward-os ( karamelles) A csokikon különböző mintázat található : farkas, szív és a Cullen család címere. Szerintem egyértelnű, hogy melyiken mi van :)


A GODIVA piacra dobta az első Twilight-os tejcsokoládét.

Ínycsiklandozó nyalókára is felkerült a Twilight Saga elsőszámú sztárjának arcképe..  :D xD

Íme az ” Édes szívek” cukorka, amit 3 féle csomagolásban vehettek meg. Hoztam nektek képet a cukrokról is: