Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Március 5.

2010.03.05

 Krsiten gyereket szeretne Roberttől!

Pedig a korábbi pletykák szerint Kristen Stewart és Robert Pattinson pont azért szakitottak, mert a színész komolyabbra akarta fűzni a kapcsolatukat és már az esküvöjüket tervezte...Ez pedig a lánynak túl gyors tempó volt.

Vagy a pletykák nem voltak igazak, vagy Kristen gondolta meg magát. Méghozzá annyira, hogy a rajongók nagy bánatára nemcsak gyűrűt, hanem már egy gyereket is szeretne Pattinsontól! Egy közeli barát szerint Robert annyira boldog, hogy az egekbe jár! És nem csak az Alkonyat vámpírfiúja, hanem annak édesanyja is, aki az első perctől kezdve odavolt leendő menyéért! "a mama egyenesen ísteniti Kristent!Úgy kezeli, mintha a saját lánya lenne. Amikor legutobb együtt nyaraltak, folyamatosan arról csacsogott, mennyire örülne már egy unokának. És nem viccelt, teljesen komolyan gondolta a dolgot."

A menedzsment tagad!

ki gondolta volna, hogy a fiatalok menedzserei szerint Kristen és Robert most csak kizárolag a karrirjükre és nem egy babaprojektre szeretnének koncentrálni?! Hiszen, amikor kiderült, hogy a film főszereplői nem csak a vászon, hanem a való életben is egy párt alkotnak, ők akkor is egyből tagadták az egészet. Hiszen tudták, ha napvilágra kerül ez a kapcsolat, rengeteg rajongotól - és hatalmas gázsitól - esnek majd el. A szerelem ugyanis nekik nem üzlet! És úgy tűnik, most még a baba sem...

 

 Eclipse Hírek...!

Bár az Eclipse-nek még négy hónapja van hátra a bemutatásig, a marketing gépezet a mérhetetlenül sikeres Twilight franchise harmadik része körül elkezdett beindulni és zsongani.

Nem lenne túlzó az a feltételezés, ha a Summit Entertainment bedobná az Eclipse-t a mozikba gyakorlatilag bejelentés nélkül a jövedelmező üzlet reményében. De az elaléló, demográfiailag homogén és jó összeköttetésű rajongóbázis ellenére a filmnek néhány akadállyal kell szembenéznie hogy kitisztuljon az kép vajon remélhetik-e hogy méltó ellenfele-e az elmúlt novemberben a mozikban több mint 705 millió dollár bevételt hozó első folytatás, a „The Twilight Saga: New Moon"-nak.

Egyrészt azért, mert ez lesz az első Twilight film, ami a hagyományos nyári kasszasiker szezonban fog debütálni. A június 30-ai bemutatási dátum miatt az Eclipse már be van szorítva olyan nehézsúlyú filmek közé mint az Iron Man 2, a Szex és New York 2, a Shrek a vége, fuss el véle és a Toy Story 3.

A hagyományos bölcsességgel ellentétben a folytatások nem mindig holtbiztos dolgok – különösen a harmadik részek. Miközben kevés arra az esély hogy az Eclipse a Keresztapa III-hoz hasonló bukássá válik, sok franchise már azelőtt megkapja az utolsó ajánlatát mielőtt az ideje lejárna.


Néhány új kép az Eclipsből!!!!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

 

Kép Kép Kép Kép 

Kép Kép Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Friss Letöltések...stb...

 

Twilight, New Moon és Eclipse forgatókönyvek...Katt ide a letöltéshez..:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Valentine's Day promójához közös Taylor-Taylor képeket is készítettek.

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van már Twilight videó-játék is

 Úgy látszik, a nagy nemzetközi Alkonyat-biznisz az élet minden területét meghódította már: a Twilight bögrék, pólók, tolltartók és táskák után most itt egy új videójáték a vámpír-történet szerelmeseinek.

Októbertől már beszerezhető a játék

A Nintendo Wii-re szánt új videójáték idén ősszel kerül a boltok polcaira, Scene it? Twilight címmel. Több mint ötszáz kérdéssel, klipekkel, képekkel és interaktív funkciókkal tör be a piacra a Konami gondozásában.

 

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

New moon naptár

Már Magyarországon is kapható a New Moon falinaptár, melybe igazán jó képek kerültek. Az alábbi képen jól látható, hogy a szereplők melyik hónapban kaptak helyet.

A New Moon asztali naptár borítóján egy eddig soha nem látott kép található, melynek középpontjában Jacob (Taylor Lautner), mellette pedig Bella (Kristen Stewart) és Edward (Robert Pattinson) áll.

Kép

 

Eladó a Cullen villa

Az Alkonyatban és az Új Holdban már látott "Cullen – villa" számos jelenetnek adott otthont. A forgatás alatt három emeleten öt hálószoba és négy fürdőszoba állt a vámpír Edward Cullent alakító Robert Pattison színész és kollégái rendelkezésére. A luxusvillához medence, halastó és nagy földterület tartozik, amelyen patak folyik át.A rajongók legnagyobb örömére eladó., a vancouveri ház , mely jelenleg 3,3 millió dollárért van meghirdetve. A házra máris ajánlatok özöne érkezett, elsősorban női rajongók jelezték érdeklődésüket, mondta az illetékes ingatlanügynök. A jelentkezők között komoly érdeklődők is akadnak.

 

 

 

 

Ashley Greene nehezen viseli a hírnevet

A Twilight Saga sorozatból jól ismert Ashley, a filmben Edward kishúgát Alice-t alakító színésznő nehezen tudta elviselni a hírnévvel járó nyomást, ezért idegei kikészültek.

Ashley a következőket nyilatkozta: "Azon gondolkodom, hogy a lapok vajon miért számolnak be mindenről?" Az embereket miért érdekli, hogy mit eszek, és mit viselek? Amikor a rajongók odajönnek hozzám és azt mondják, hogy én vagyok a példaképük az egyrészt hízelgő, másrészt viszont ijesztő, mert nem vagyok tökéletes és én is követhetek el hibákat.

 

Kép