Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nina, Paul és Ian

2010.07.03

Nina Dobrev

http://desmondwallace.freeblog.hu/files/2009/12/nina_dobrev_1280x1024_36739.jpg

 

Nina Dobrev (születési név: Nina Constinova Dobreva) 1989. január 9-én született, Bolgár-Kanadai színész, zenész és mondel, jelenleg Canada-ban él. Eddigi nagyobb szerepe a Mia Jones volt ahol egy szingli tini anyukát alakított a Degrassi: The next Generationban.
Következő nagy szerepét a The vampire diaries-ban kapta, ahol Elena Gilbert karakterét alakítja.

Élete korábbi stádiuma:
Dobrev Sofia-ban született, Bulgáriában, majd két éves korában Canada-ba költöztek. Az édesanyja színész volt, apja számítógép specialista. Idősebb bátyja mérnöknek tanul.
A J. B. Tyrrel Sr. public és a Wexford Collegiate School for the Arts-ba járt, Scarborough, Ontario-ban. Fiatal kora ellenére rendkívül tehetségesnek bizonyult mint színészkedés, tánc, gimnasztikában, zenében, művészetben, rajzolásban.
Dobrev ennek köszönhetően később a Dean Armstrong Acting iskolába járhatott ahol felfedezték a sok sok tehetséges színész között.

Karrier:
A modellkedése átfordult reklámokba, majd filmekhez való szereplőválogatásokhoz vezetett. Kicsivel később kisebb szerepeket kapott a Fugitive Pieces-ben, az Away from her-ben, a Never Cry Werewolf-ban és a tv sorozatban a Degrassi: The next generation-ban.
Továbbá szerepelt az MTV-n futó American mall-ban.
Majd 2009-ben megkapta a CW-n futó The vampire diaries egyik főszerepét Elena Gilbert szerepét.

FILMJEI: KATT IDE

 

Pár kép róla:

Nina Dobrev como Elena

http://www.comicbookmovie.com/images/users/uploads/11893/nina%20dobrev.jpg

Nina Dobrev Lookin

The Vampire Diaries

Nina Dobrev at Double Crown in Manhattan

 

 

 

Paul Wesley

Actor Paul Wesley attends the 2009 The CW Network UpFront at Madison Square Garden on May 21, 2009 in New York, New York.  (Photo by Bryan Bedder/Getty Images) *** Local Caption *** Paul Wesley

Paul Wesley 1982. július 23-án született, amerikai színész, leghíresebb alakítása Aaron Corbett volt az ABC Family-ben, továbbá szerepelt a miniszériában, a Fallen-ben , és Stefan Salvatoreként a The vampire diraies-ban.

Élete és karrierje:
Wesley Paul Thomas Wasilewski néven született New Brunswick, New Jersey-ben, és Marlboro, New Jersey-ben nőtt fel. Szülei Agnieszka és Thomas Wasilewski még születése előtt érkeztek az államokba Lengyelországból.
Van egy nővére Monika és két huga Julia és Leah.
Wesley a Christian Brothers Academy-ra járt Lincroft, New Jersey-ben és a Marlboro Hight School-ban végezte tanulmányait. Míg a középiskolába járt bekerült a The Guiding Light című szappanoperába ahol Max Nickersont alakította. Ezek után a Marlboro High Schoolt otthagyva a Howell-i (New Jersey) Lakewood Prep School-ba ment át mert így jobban tudta kamatoztatni színészi tehetségét. 200-ben a Rutgers Egyetemre ment de egy év után otthagyta, hogy a karrierjével tudjon foglalkozni.

2005-ben megváltoztatta a nevét Paul Wesley-re. Mikor megkérdezték tőle az emberek, hogy miért változtatta meg, Paul csak annyit mondott "A Wasilewski-t túl nehéz kiejteni. De megkérdeztem a családomat hogy beleegyeznek e."

Paul olyan filmekben játszott mint a Guiding Light, Smallville, The O.C., 8 simple rules, Wolf lake, Cane és az American Dreams. Talán a legjobb alakítása Tommy Callahanként volt az Everwood-ban. TOvábbá megjelent még a Law and Order: Special Victims Unit második évadának premier epizódjában, a Wrong is Right sorozat Ripped című részében.
Legutóbbi filmjei Peaceful Warrior, Roll Bounce és a Cloud 9.
2008-ban Jake Tanner szerepében megkapta élete első főszerepét a Killer Movie-ban.
Jelenleg a The vampire diaries-ban alakítja a tini szívek hódítóját Stefan Salvatore-t a vámpírt.

Pár kép róla:

Actor Paul Wesley of the film "Killer Movie" poses for a portrait at the Amex Insider's Center during the 2008 Tribeca Film Festival on April 24, 2008 in New York City.

THE VAMPIRE DIARIES

 

 

Ian Joseph Somerhalder

http://vividumas.files.wordpress.com/2009/12/ian-somerhalder-vampire-diaries-damon1.jpg

Ian Joseph Somerhalder 1978, december 8-án született, Covington-ban, Louisiana államban, Edna és Robert Somerhalder fiaként. Van egy bátyja, Joshua Barnes hivatásos kerékpáros, és egy nővére, Robin, hírközvetítő.
Apja ereiben Francia és Angol vér csörgedezik, míg anyjában Ír és Choctaw. Anyja egy disznófarmon nőtt fel Mississippi-ben.

A vezetékneve "Somerhalder" az adoptált dédapjától származik, aki egy nagyon gazdag földbirtokos volt. Később úrnőjével összeházasodott, és a született gyermeküknek a Somerhalder nevet választották.

Somerhalder szülei elváltak, mikor ő 13 éves volt. Az anyjával nőtt fel, aki nagyon spirituális egyéniség volt, emiatt is vitaminokban gazdagon és organikus ételeken nevelkedett a kicsi Ian.
Ian azt mondta "A bébiételem valószínüleg valami kéeszöld algából készülhetett, nagyjából mikor 3 éves voltam. Sosem volt cukrom (vagy sosem voltam cukros). Nem ettem soha fehérkenyeret, vagy fehér-liszt készítméynt."

Karrier
Somerhalder anyja bátorításával elkezdte karrierjét már 10 évesen. Modelkedett New Yorkban, Párizsban, Milánóban és Londonban. Olyan márkákat reklámozott mint Calvin Klein, American Eagle, Dolce & Gabbana, Gucci, Versace. Sokáig a Guess(?) reklámarca volt. Csatlakozott egy modellügynökséghez is, a DNA Model Management-hez New Yorkban, és a Priscilla's Model Management-hez sydney, Australiaban.

Első lényegesebb szereplése a The Rules of Attractionban volt, ami Roger Avary adaptációja alapján készült a Bret Easton Ellis novellához hasonlóan.
Televiziós megjelenései közé tartozik a Smallville, amiban Adam Knight-ot alakítja, aki halott, de egy különleges gyógyszer miatt mégis életképes. Következő a CSI. Miami helyszínelők, Law & Order: Special Victims Unit, CSI: Crime Scene Investigation, Now and Again és a The Big easy.

A legfontosabb szerepe egyben eddig a legjobb a Lost első évadában volt ahol Boone Carlyle-t alakította. Igaz, az első évadban meghalt, de álmokban és visszatekintésekben visszatért a 2. és 3. évadban is.

2006-ban szerepelet
a PUlse-ban, ami egy japán horrorfilm feldolgozása volt. Kollégái a filmben Kristen Bell és Christina Millian voltak. A film nem volt nagyon felkapott, és nem aratott nagy sikert, mégis az első héten elég sok jegy elkellt a mozijegypénztáraknál.

2006. májusában a DNA Models' Top 10es listájában volt.

2009 szeptemberében szerepelt a THe Tournament című filmben ahol egy merénylőt alakított. 2009 októberében főszerepre volt hivatalos egy gótikus filmbe a "Cradlewood"-ba amit Harry Weinmann rendezett.

Somerhalder jelenleg a vámpírt, DAmont alakítja a tinidrámában The Vampire Diaries-ban amit Ljane Smiht könyvje alapján dolgoztak fel. AZ első évad visszatérése 2010. januárjában várható.

Filmjei Katt

Képek róla:

http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Ian-at-the-beach-ian-somerhalder-183929_800_1000.jpg

 

http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/ian-somerhalder/ian-somerhalder-20070710-281406.jpg

http://alternatebinkyality.files.wordpress.com/2009/11/ian-somerhalder.jpg

http://2.bp.blogspot.com/_QmdIZf1GO54/Sl6UCTrgz0I/AAAAAAAAByk/tz5oNZlWI0g/s400/Ian+Somerhalder.jpg

IanSomerhalder2.jpg Ian Somerhalder 2 image by Katriona16